ale potrzymam S z lapka na enter
Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.atlanticos pisze:nadal nie dotykam kabla ale od dnia decyzji BOJ pokochałem gbpjpy... nie widzę lepszej pary... chodzi prawie jak złotówka
edek przy tym to jak osiagi poloneza i ferrari a jak spojrzalem na kiwi to myslalem ze wykres się zatrzymał w porównaniu z gbpjpy
atlanticos pisze:nadal nie dotykam kabla ale od dnia decyzji BOJ pokochałem gbpjpy... nie widzę lepszej pary... chodzi prawie jak złotówka
edek przy tym to jak osiagi poloneza i ferrari a jak spojrzalem na kiwi to myslalem ze wykres się zatrzymał w porównaniu z gbpjpy
też o tym myślałem - już na początku roku wspominali o poziomie 100 usdjpy...w zasadzie go osiągneli wiec może byc szeroka konsola (300-500 pipsow między 97 a 102)przez dłuższy okres czasu nawetpsxor pisze: Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.
Zobaczymy jak sie zamknie dzisiejsza dzienna świeca (mniej wiecej do 21-22) jak bedzie taka jak jest teraz na ejku, ujku i gejkuatlanticos pisze:też o tym myślałem - już na początku roku wspominali o poziomie 100 usdjpy...w zasadzie go osiągneli wiec może byc szeroka konsola (300-500 pipsow między 97 a 102)przez dłuższy okres czasu nawetpsxor pisze: Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.
atlanticos pisze:też o tym myślałem - już na początku roku wspominali o poziomie 100 usdjpy...w zasadzie go osiągneli wiec może byc szeroka konsola (300-500 pipsow między 97 a 102)przez dłuższy okres czasu nawetpsxor pisze: Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.