ale potrzymam S z lapka na enter
DayTrading: Piątek 12.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 12.04.2013
smierdzi perfidnie 
- zastapmnie
- Pasjonat

jakiś krzywy odwrócony rgr na edku na m15 widzę, sobie poszukajcie, bo nie mam jak dodać wykresu
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
zaraz i tak spadnie, nawet dane nie osłabiły usd, więc jest duże pole siłowe przed wzrostem
- atlanticos
- Maniak

nadal nie dotykam kabla ale od dnia decyzji BOJ pokochałem gbpjpy... nie widzę lepszej pary... chodzi prawie jak złotówka 
edek przy tym to jak osiagi poloneza i ferrari a jak spojrzalem na kiwi to myslalem ze wykres się zatrzymał w porównaniu z gbpjpy
edek przy tym to jak osiagi poloneza i ferrari a jak spojrzalem na kiwi to myslalem ze wykres się zatrzymał w porównaniu z gbpjpy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.atlanticos pisze:nadal nie dotykam kabla ale od dnia decyzji BOJ pokochałem gbpjpy... nie widzę lepszej pary... chodzi prawie jak złotówka
Zobaczymy jeszcze jak sie zamknie świeczka dzienna dzisiejsza, jak sie zamknie tak jak teraz sie zamknela, to historycznie po wiekszych wzrostach (5-10 figur) 1 dnia robila się świeca w dół to oznaczało korekte kilka figur.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2013, 15:30 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
atlanticos pisze:nadal nie dotykam kabla ale od dnia decyzji BOJ pokochałem gbpjpy... nie widzę lepszej pary... chodzi prawie jak złotówka
ale co za roznica EUR JPY a GBP JPY
-- Dodano: pt 12-04-2013, 15:29 --
moze sie doczolgaja tam i S szukac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

też o tym myślałem - już na początku roku wspominali o poziomie 100 usdjpy...w zasadzie go osiągneli wiec może byc szeroka konsola (300-500 pipsow między 97 a 102)przez dłuższy okres czasu nawetpsxor pisze: Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Zobaczymy jak sie zamknie dzisiejsza dzienna świeca (mniej wiecej do 21-22) jak bedzie taka jak jest teraz na ejku, ujku i gejkuatlanticos pisze:też o tym myślałem - już na początku roku wspominali o poziomie 100 usdjpy...w zasadzie go osiągneli wiec może byc szeroka konsola (300-500 pipsow między 97 a 102)przez dłuższy okres czasu nawetpsxor pisze: Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.
Ejman zakończył korekcyjną, teraz pójdzie górą IMO. Za dobre pas żeby rakieta nie odpaliła.
atlanticos pisze:też o tym myślałem - już na początku roku wspominali o poziomie 100 usdjpy...w zasadzie go osiągneli wiec może byc szeroka konsola (300-500 pipsow między 97 a 102)przez dłuższy okres czasu nawetpsxor pisze: Szczerze powiem że ja widze ujka na 95-96 w przyszlym tygodniu, a ejka na 125~. Chociaż może pójść nawet dalej, od 95.xx wchodze w longi na ujku, na razie siedze w shortach, z tego co kuroda powiedzial ze on widzi jena generalnie na 101-102 nie wiecej, to ja tutaj widze jakas glebsza korekte.
w 102 watpie na razie docelowo 100 doszli tyle chcial osiagnac BOJ mozey tutaj sie bujac w tykch okolicach