DayTrading: Piątek 12.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 12.04.2013
jeszcze pejscy musz dolozyc swoje 40 pip w dol i to by sie zgadzalo bo zatrzyma sie na 1,3005 i wtedy rusza z kopyta w gora ... i tak zagramy 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

http://www.deon.pl/wiadomosci/swiat/art ... omocy.html
No... widzę że dj-e z Brukseli nie próżnują. Mają wyczucie rynku. EUR/JPY i EUR/USD w strefie ważnych oporków i proszę info na koreczek jak znalazł. Jak tu ktoś wcześniej wspomniał: Angela czuwa jak nic
Jeszcze dziś o 18:30 przemowa dj-a z USA. Zobaczymy czy pokoloruje troszku rzeczywistość, jeśli tak to okazja na większy koreczek na EUR/USD jak znalazł. Jak będzie zobaczymy....
No... widzę że dj-e z Brukseli nie próżnują. Mają wyczucie rynku. EUR/JPY i EUR/USD w strefie ważnych oporków i proszę info na koreczek jak znalazł. Jak tu ktoś wcześniej wspomniał: Angela czuwa jak nic

I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
''Roguc''
Co tam dzisiaj mają gadać te pierdziele...????
15 nie zachęca do wzrostów - będzie ciężkoAdam pisze:Na edku też trend dalej wzrostowy to moze byc tylko korektaBemowo pisze:ja z tym s na kablu to bym uważał - dzisiaj tu nie robię nictryd pisze:Zaczęło się pakowanie S-ek na edku i kablu
-- Dodano: pt 12-04-2013, 12:14 --
z jednego edka uciekłem, drugiego trzymam. M30 u mnie jeszcze wybronione, dla wzrostów m15 do pokonania - nie będzie łatwo, ale zobaczymy
pierwsza harmoniczna zakończona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnie info jakie obiło mi się o oczy to poprawa sytuacji na rynku nieruchomości w USA, a z drugiej strony Barack zapowiadał duże cięcia w celach zredukowania deficytu budżetowego. Zalecam jednak szerzej poczytać na np waluty pl, czy inne. Ostatnimi czasy zajmuje się bardziej stroną techniczną a niżeli stroną spekulacyjną. Tzn strona spekulacyjna jak i techniczna zawsze, była 50 na 50 jednak te 20% przeniosłam ostatnimi czasy na stronę techniczną. Muszę troszku nadrobićColuche pisze:Co tam dzisiaj mają gadać te pierdziele...????

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2013, 13:44 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
''Roguc''
''Roguc''
Masz eur/pln?atlanticos pisze:sądzę ze na ujku podjedziemy do 99.30-99.40 a na edku 1.3060-1.3080 i można się tam rozejrzeć czy nie czai się zgrabniutka S-kazastapmnie pisze:To teraz co - konsola do danych, czy podjazd do góry prze otwarciem Amerykanów?
kontynuacja zjazdu??
za godzine dane
za godzine dane
Ja zapakowałem ponowne S-ki na edku 13069 i kablu 15379 i nie podejrzewam, żeby mnie wyrzuciło.
ostatnio pewien skośny stwierdził że w luzowaniu celem nie jest kurs jena, a tutaj jakby sprzeczny komuikatJAPAN VICE FINMIN FURUSAWA: CURRENT YEN MOVES REFLECT EFFECTS OF MONETARY EASING, SHIFT IN JAPAN'S FUNDAMENTALS
Soros skrobnął ponad miliard dolarów to chyba szybko słabnieJAPAN VICE FINMIN FURUSAWA: NO COMMENT ON WHETHER CURRENT PACE OF YEN WEAKENING IS RAPID
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Thxs...Nevermind pisze:Ostatnie info jakie obiło mi się o oczy to poprawa sytuacji na rynku nieruchomości w USA, a z drugiej strony Barack zapowiadał duże cięcia w celach zredukowania deficytu budżetowego. Zalecam jednak szerzej poczytać na np waluty pl, czy inne. Ostatnimi czasy zajmuje się bardziej stroną techniczną a niżeli stroną spekulacyjną. Muszę troszku nadrobićColuche pisze:Co tam dzisiaj mają gadać te pierdziele...????