DayTrading: Piątek 12.04.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 12.04.2013
kabel w okolicach 5380-5390 chyba tez mozna obserwowac pod S-kę
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
zibi pisze:mysle ,ze 070 na eur/usd realneatlanticos pisze:sądzę ze na ujku podjedziemy do 99.30-99.40 a na edku 1.3060-1.3080 i można się tam rozejrzeć czy nie czai się zgrabniutka S-kazastapmnie pisze:To teraz co - konsola do danych, czy podjazd do góry prze otwarciem Amerykanów?
dokładnie.
co do golda... widze ze koledzy strasznie pesymistycznie do niego podchodza, ale nie zapominajmy ze jestesmy w rejonie gdzie było juz kilka reakcji up i osobiscie nie zdzwie sie jesli eszcze dzis przebijemy dzisiejsze i wczorajsze maxima na tym walorze. chociaz z drugiej strony wiadomo ze kazde wsparcie kiedys puszcza, ale zawsze lepiej kupowac niz sprzedawac na wsparciu.
EUR JPY odpitka 1290 80 88 ??? a nawet stukniecie w 130
-- Dodano: pt 12-04-2013, 12:41 --
dokładnie.
co do golda... widze ze koledzy strasznie pesymistycznie do niego podchodza, ale nie zapominajmy ze jestesmy w rejonie gdzie było juz kilka reakcji up i osobiscie nie zdzwie sie jesli eszcze dzis przebijemy dzisiejsze i wczorajsze maxima na tym walorze. chociaz z drugiej strony wiadomo ze kazde wsparcie kiedys puszcza, ale zawsze lepiej kupowac niz sprzedawac na wsparciu.[/quote]
tak racja dla tego t oylko wizja pesymistyczna podana z falszywka a falszywka mozby juz teraz lecz jesli chodzi o AT to trojkata zgodnie 80 % dlugosci powinni g owybic teraz dolem i powort pod niego jesli powroca do nieg ot ofalszywka moze byc
rownei dobrze moga wyjechac d ogornej bandy
wszystko mozliwe
lecz pamietac ze luzowanie sie powli konczyc ma w USA do pol roku zaciesnianie luzowanie jedynie JaPan jeszcze
-- Dodano: pt 12-04-2013, 12:41 --
mysle ,ze 070 na eur/usd realne[/quote]rafmax pisze:sądzę ze na ujku podjedziemy do 99.30-99.40 a na edku 1.3060-1.3080 i można się tam rozejrzeć czy nie czai się zgrabniutka S-kazibi pisze:[quote="atlanticoquote="zastapmnie"]To teraz co - konsola do danych, czy podjazd do góry prze otwarciem Amerykanów?
dokładnie.
co do golda... widze ze koledzy strasznie pesymistycznie do niego podchodza, ale nie zapominajmy ze jestesmy w rejonie gdzie było juz kilka reakcji up i osobiscie nie zdzwie sie jesli eszcze dzis przebijemy dzisiejsze i wczorajsze maxima na tym walorze. chociaz z drugiej strony wiadomo ze kazde wsparcie kiedys puszcza, ale zawsze lepiej kupowac niz sprzedawac na wsparciu.[/quote]
tak racja dla tego t oylko wizja pesymistyczna podana z falszywka a falszywka mozby juz teraz lecz jesli chodzi o AT to trojkata zgodnie 80 % dlugosci powinni g owybic teraz dolem i powort pod niego jesli powroca do nieg ot ofalszywka moze byc
rownei dobrze moga wyjechac d ogornej bandy

Nowy123 na zlocie jeszcze tak moze byc , chyba ze znowu bedzie up w okolice 1800.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- zastapmnie
- Pasjonat
na daily na edku mamy teraz soczyste objęcie bessy- gdyby tak utrzymali do końca dnia, a w niedzielę jeszcze odrobinę poprawili, to na tygodniowym wyklaruje się spadająca gwiazda i zobaczymy, czy to tylkko korekta spadków 5 fali, czy może nowe dno...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
kabel S 380 SL 411
edek zamknięte L
edek zamknięte L
rabit pisze:Nowy123 na zlocie jeszcze tak moze byc , chyba ze znowu bedzie up w okolice 1800.
ale nie ma podstaw jako takich teraz gdy za 5 miecho ma FED zamykac kurek z $ Chiny juz zaciesnily jedynie JAponia ale oni juz nie beda wiece jdrukowac c ozapowiedzial KURODO sie troch wystraszyla chyba hahah
Zaczęło się pakowanie S-ek na edku i kablu
ja z tym s na kablu to bym uważał - dzisiaj tu nie robię nictryd pisze:Zaczęło się pakowanie S-ek na edku i kablu
-- Dodano: pt 12-04-2013, 12:14 --
z jednego edka uciekłem, drugiego trzymam. M30 u mnie jeszcze wybronione, dla wzrostów m15 do pokonania - nie będzie łatwo, ale zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na edku też trend dalej wzrostowy to moze byc tylko korektaBemowo pisze:ja z tym s na kablu to bym uważał - dzisiaj tu nie robię nictryd pisze:Zaczęło się pakowanie S-ek na edku i kablu
-- Dodano: pt 12-04-2013, 12:14 --
z jednego edka uciekłem, drugiego trzymam. M30 u mnie jeszcze wybronione, dla wzrostów m15 do pokonania - nie będzie łatwo, ale zobaczymy
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka