DayTrading: Piątek 12.04.2013
- atlanticos
- Maniak 
Re: DayTrading: Piątek 12.04.2013
w dniu dzisiejszym corrida odwołana... wszystkie byki proszone są o nietarasowanie przejazdu niedźwiedziom - zapraszamy w następnym tygodniu  

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nie znasz mozliwosci misia ;-)rafmax pisze:zgadza sie , tylko pytanie jest ile mozna ruch..c jednego dnia ?spontfx pisze:uwazajcie byczki bo dzisiaj misie roztanczone a dziwek przybywa
poszla krowa .uj z cielakiem 0,5 lota na L SL 035

- atlanticos
- Maniak 
jedną L-ke zamkniesz na + na retescie TL którą wybiliśmy dziś a drugą tylko hedge do odcięcia nisko bo wróci spokojnie w górę - korekta spadkow od lutego jeszcze nie zakonczona... mamy na razie korektę korekty do okolo 1.2950-1.30 i UPBemowo pisze:na edku wiemy, że zakończyliśmy 5 fal wzrostowych i ta fala może być falą a korekty lub 1 spadkową.
Zaraz uciekam z pozycji jak jeszcze będę miał możliwość.
zwracam szacunek miales racjeatlanticos pisze:w dniu dzisiejszym corrida odwołana... wszystkie byki proszone są o nietarasowanie przejazdu niedźwiedziom - zapraszamy w następnym tygodniu
- atlanticos
- Maniak 
do 99.30 dolecizibi pisze:poszla krowa .uj z cielakiem 0,5 lota na L SL 035
- 

Bemowo
na kablu wczoraj trochę pociągnąłem, więc pozwoliłem sobie na małe szaleństwo, ale za to złotko jest złociutkie, a mam nadzieję, że będzie błyszczećatlanticos pisze:jedną L-ke zamkniesz na + na retescie TL którą wybiliśmy dziś a drugą tylko hedge do odcięcia nisko bo wróci spokojnie w górę - korekta spadkow od lutego jeszcze nie zakonczona... mamy na razie korektę korekty do okolo 1.2950-1.30 i UPBemowo pisze:na edku wiemy, że zakończyliśmy 5 fal wzrostowych i ta fala może być falą a korekty lub 1 spadkową.
Zaraz uciekam z pozycji jak jeszcze będę miał możliwość.

- atlanticos
- Maniak 
spoko... wydaje mi sie ze jesli wrocimy do 1.3070 -1.3080 to moze byc niezle miejsce na dobranie S-ki ale trzeb a obserwowac PA w tym rejoniehrabia pisze:zwracam szacunek miales racjeatlanticos pisze:w dniu dzisiejszym corrida odwołana... wszystkie byki proszone są o nietarasowanie przejazdu niedźwiedziom - zapraszamy w następnym tygodniu
BEMOWO - złota przed 1530 nie tykam... masz u mnie olbrzymiego kega piwa, wiesz za co
 tej jednej rzeczy brakowało mi do moich analiz żeby zminimalizować ryzyko
 tej jednej rzeczy brakowało mi do moich analiz żeby zminimalizować ryzyko 
					Ostatnio zmieniony 12 kwie 2013, 11:50 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

tu chyba chodziło o EU ....atlanticos pisze:do 99.30 dolecizibi pisze:poszla krowa .uj z cielakiem 0,5 lota na L SL 035

- atlanticos
- Maniak 
moj blądrafmax pisze:tu chyba chodziło o EU ....atlanticos pisze:do 99.30 dolecizibi pisze:poszla krowa .uj z cielakiem 0,5 lota na L SL 035