Wspomnisz moje słowazastapmnie pisze:kolega troszkę fantazjuje:)

Zreszta moj mentor FX twierdzi że każda pozycja powyzej 1.30 na edku predzej czy pozniej sie zwróci, najlepiej ulokowana kasiora

Wspomnisz moje słowazastapmnie pisze:kolega troszkę fantazjuje:)
Technicznie potencjał do całkiem solidnych wzrostów jest. Chore, ale prawdziwepsxor pisze:Wspomnisz moje słowazastapmnie pisze:kolega troszkę fantazjuje:)europa jest w super fatalnej kondycji, jak goscie z usa powiedza ze szybciej wyjda z q3 to lecimy do piekla, to co teraz sie dzieje traktuje jako korekte i dobre miejsce na eski.
Zreszta moj mentor FX twierdzi że każda pozycja powyzej 1.30 na edku predzej czy pozniej sie zwróci, najlepiej ulokowana kasioraa jako że mam duze depo, to moge sobie na to pozwolic
jedyna para na której nie boje sie grać.
Na edku bardziej liczą się dane macro niż wskaźniki techniczneBemowo pisze:psxor pisze:Wspomnisz moje słowazastapmnie pisze:kolega troszkę fantazjuje:)europa jest w super fatalnej kondycji, jak goscie z usa powiedza ze szybciej wyjda z q3 to lecimy do piekla, to co teraz sie dzieje traktuje jako korekte i dobre miejsce na eski.
Zreszta moj mentor FX twierdzi że każda pozycja powyzej 1.30 na edku predzej czy pozniej sie zwróci, najlepiej ulokowana kasioraa jako że mam duze depo, to moge sobie na to pozwolic
Technicznie potencjał do całkiem solidnych wzrostów jest. Chore, ale prawdziwe
Na edku bardziej liczą się dane macro niż wskaźniki techniczne[/quote]psxor pisze:psxor pisze:Wspomnisz moje słowazastapmnie pisze:kolega troszkę fantazjuje:)europa jest w super fatalnej kondycji, jak goscie z usa powiedza ze szybciej wyjda z q3 to lecimy do piekla, to co teraz sie dzieje traktuje jako korekte i dobre miejsce na eski.
Technicznie potencjał do całkiem solidnych wzrostów jest. Chore, ale prawdziwe
psxor pisze:Wspomnisz moje słowazastapmnie pisze:kolega troszkę fantazjuje:)europa jest w super fatalnej kondycji, jak goscie z usa powiedza ze szybciej wyjda z q3 to lecimy do piekla, to co teraz sie dzieje traktuje jako korekte i dobre miejsce na eski.
1.2950, 1.3060, 1.3130, nic ciekawego, bardziej sie martwie o ejka bo siedze z 1 eska na 126, czekam na korekte.taaa, z jakich poziomów masz s? 1,28?
psxor pisze:Na edku bardziej liczą się dane macro niż wskaźniki techniczne
1.2950, 1.3060, 1.3130, nic ciekawego, bardziej sie martwie o ejka bo siedze z 1 eska na 126, czekam na korekte.[/quote]taaa, z jakich poziomów masz s? 1,28?