BO & FBO
Re: BO & FBO
Aud chf nie chciałem kusić losu 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no i bardzo ładnie
szkoda chciałem w eur/cad wejść ponwonie ale już odpusćiłem ogólnie czekam na jakąs dobrą sytuację bo dzisiaj żwawo chodzi rynek i jest szansa na coś dłuższego się załapać

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
-
- Gaduła
no i chyba właśnie to robiączerwinek pisze:jeżeli na aud/chf doszli by tam gdzie strzałka i zawróciliby robią FBO to było by dla mnie coś pięknego

wrzucam jeszcze screena z tym kablem, mój prywatny rekord a wolę tutaj niż w temacie super dobre trejdy

@czerwinek - gdzie masz tp na aud/chf ? 0.9810 ?
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
jeszcze nie wiem ale mogliby zrobic nowy dołek 
wszedłem małą pozycją bo nie zrobili tego tak jakbym chciał może za idealnie chcę wejść ale nie zrobili żadnego momo potwierdzenia po prostu lecą na dół? Sam już nie wiem co mysleć według mnie moga jeszcze raz iść up i zawrócą albo już konkretnie się zesrają w dół no nic zobaczymy co z tego bedzie.

wszedłem małą pozycją bo nie zrobili tego tak jakbym chciał może za idealnie chcę wejść ale nie zrobili żadnego momo potwierdzenia po prostu lecą na dół? Sam już nie wiem co mysleć według mnie moga jeszcze raz iść up i zawrócą albo już konkretnie się zesrają w dół no nic zobaczymy co z tego bedzie.
Ależ mnie wycięli. Chyba już nie dadzą szansy się załapać.
Spiesz się powoli.
-
- Gaduła
Ja zagrałem takiego szybkiego szorcika, nie mam przekonania co dalej zrobią, ale gorąco kibicuję 

Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
ja też wyszedłem aktualnie z pozycji licze że zawrócą i jeszcze jedno FBO i wtedy sru w dół tak by było idealnie 
Popzytyw spokojnie mimo wszystko że zjechali w dół jeszcze nie zrobili FBO na szczycie więc wg mnie na aud/cad nie ładujemy się jeszcze w S, może w ogóole nie beda chcieli iść w S zobaczymy. Jeżeli chodzi o Twój S wcześniejszy to niestety tak czułem że się to skończy teraz lepiej też bym nie wchodził jeszcze.

Popzytyw spokojnie mimo wszystko że zjechali w dół jeszcze nie zrobili FBO na szczycie więc wg mnie na aud/cad nie ładujemy się jeszcze w S, może w ogóole nie beda chcieli iść w S zobaczymy. Jeżeli chodzi o Twój S wcześniejszy to niestety tak czułem że się to skończy teraz lepiej też bym nie wchodził jeszcze.
Ja wszedłem s na eurgbp sygnału mocnego nie ma ale sl bardzo maly 6,7 pipsa a może wrócą jeszcze na odreagowanie
Nie wchodzę. trochę dostałem po d... wczoraj i dziś także obserwuję wszystko z dystansem...czerwinek pisze:ja też wyszedłem aktualnie z pozycji licze że zawrócą i jeszcze jedno FBO i wtedy sru w dół tak by było idealnie
Spiesz się powoli.
Jak ktoś trafi w kierunek to będzie mógł się obłowić podejrzewam. Na audchf wedlug mnie nie ma narzazie przesłanek na większe sell (mowie o tej chwili)
Eurgbp zamkniete strata 2 pipsy
Eurgbp zamkniete strata 2 pipsy