DayTrading: Czwartek 11.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 11.04.2013
EUR JPY RGR na 1 h ???? bo ja kwybija w gore to lecim 100 pisa wyzej
kangur zbliża się do istotnego miejsca
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kangur zle dane no ale to nicBemowo pisze:kangur zbliża się do istotnego miejsca

wiec pompowanko

a ze tez sprzedaja USD i kupuja AUD

Myślę że najpierw dostanie blokadę na 1.541x, stamtąd się ładnie urwał ze smyczy no i kilka P przed 38.2F, tak z marszu wątpię czy pokonają ten poziom.Bemowo pisze:target dla kabla z dziennego
Trzymam, trudnocajto pisze:Myślę że najpierw dostanie blokadę na 1.541x, stamtąd się ładnie urwał ze smyczy no i kilka P przed 38.2F, tak z marszu wątpię czy pokonają ten poziom.Bemowo pisze:target dla kabla z dziennego
Co innego mówi dzienny - wzrosty
co innego mówi eliot
nie mogą się chłopaki zgrać, a ja po gaciach zaczynam s....
-- Dodano: czw 11-04-2013, 9:43 --
na kablu eliot nie wyklucza wydłużonej fali 5, więc zaciskam jaja

-- Dodano: czw 11-04-2013, 9:47 --
przyznam, że nawet nie nam makro dla kangura, tutaj sugeruję się w 100% techniką. Czekałem na to 8 miesięcyNowy123 pisze:kangur zle dane no ale to nicBemowo pisze:kangur zbliża się do istotnego miejsca![]()
bo poszla plota ze Chiny zwiekszaja zapasy surowcow
![]()
wiec pompowankodalej
a ze tez sprzedaja USD i kupuja AUDtez mowili wczeniej
próby we wrześniu, październiku zakończyły się z zerowym bilansem, więc teraz czekam na sygnał kupna z miesięcznego!
Bemowo pisze:Trzymam, trudnocajto pisze:Myślę że najpierw dostanie blokadę na 1.541x, stamtąd się ładnie urwał ze smyczy no i kilka P przed 38.2F, tak z marszu wątpię czy pokonają ten poziom.Bemowo pisze:target dla kabla z dziennego
Co innego mówi dzienny - wzrosty
co innego mówi eliot
nie mogą się chłopaki zgrać, a ja po gaciach zaczynam s....
-- Dodano: czw 11-04-2013, 9:43 --
na kablu eliot nie wyklucza wydłużonej fali 5, więc zaciskam jaja
-- Dodano: czw 11-04-2013, 9:47 --
przyznam, że nawet nie nam makro dla kangura, tutaj sugeruję się w 100% techniką. Czekałem na to 8 miesięcyNowy123 pisze:kangur zle dane no ale to nicBemowo pisze:kangur zbliża się do istotnego miejsca![]()
bo poszla plota ze Chiny zwiekszaja zapasy surowcow
![]()
wiec pompowankodalej
a ze tez sprzedaja USD i kupuja AUDtez mowili wczeniej
próby we wrześniu, październiku zakończyły się z zerowym bilansem, więc teraz czekam na sygnał kupna z miesięcznego!
ale nie widziles tej lagi w dol

przyznam, że nawet nie nam makro dla kangura, tutaj sugeruję się w 100% techniką. Czekałem na to 8 miesięcy
próby we wrześniu, październiku zakończyły się z zerowym bilansem, więc teraz czekam na sygnał kupna z miesięcznego![/quote]
po danych o bezroboci 3 30 w nocy
[/quote]
wycięło mi SL i ponownie wszedłem z większym kapitałem - wcześniejsza pozycja była już dość mała
próby we wrześniu, październiku zakończyły się z zerowym bilansem, więc teraz czekam na sygnał kupna z miesięcznego![/quote]

wycięło mi SL i ponownie wszedłem z większym kapitałem - wcześniejsza pozycja była już dość mała
Bemowo pisze:przyznam, że nawet nie nam makro dla kangura, tutaj sugeruję się w 100% techniką. Czekałem na to 8 miesięcy

wycięło mi SL i ponownie wszedłem z większym kapitałem - wcześniejsza pozycja była już dość mała[/quote]
aaa dziw mnie ze tak pozno zaregowl kangur bo ja kmowili ze CHiny sprzedaja USD i wchodz kupuja AUD jakos na wykresie cisz bylo zawalilem ze nie wchodzilem a mowili to na poczatku tygoni jak nie koncem tygodnia ehhh nie pmietam wiem ze sie nic nie dzialo pisalem o tym tutaj

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

wycięło mi SL i ponownie wszedłem z większym kapitałem - wcześniejsza pozycja była już dość mała[/quote]Nowy123 pisze:Bemowo pisze:przyznam, że nawet nie nam makro dla kangura, tutaj sugeruję się w 100% techniką. Czekałem na to 8 miesięcy
ale nie widziles tej lagi w dolpo danych o bezroboci 3 30 w nocy
aaa dziw mnie ze tak pozno zaregowl kangur bo ja kmowili ze CHiny sprzedaja USD i wchodz kupuja AUD jakos na wykresie cisz bylo zawalilem ze nie wchodzilem a mowili to na poczatku tygoni jak nie koncem tygodnia ehhh nie pmietam wiem ze sie nic nie dzialo pisalem o tym tutaj[/quote]
ja trąbiłem o tym dośc długo, ale mogłem tym zmęczyć materiał