W czwartek, 11 kwietnia 2013 roku, o godzinie 09:00 polskiego czasu (07:00 GMT) przedstawiciele Banku Japonii spotkają się z uczestnikami rynku, żeby wyjaśnić swoje bezprecedensowe decyzje dotyczące łagodzenia polityki monetarnej.
profession pisze:Jak na ten moment wygląda jakby hotpoint stawał się szczytem, ale poczekajmy na zamknięcie świecy, i na kilka kolejnych by mieć pewność.
czyli coś takiego ?
-- Dodano: czw 11-04-2013, 8:56 --
tylko jakoś bardzioej pobieram L niż S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2013, 08:58 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
kk.dreamer pisze:Witam. Coś mi tu śmierdzi. Mam wrażenie, że poleci w górę, albo najpierw zrobią krótką zmyłkę w dół jeszcze, ale to tylko przeczucie
Nie odpuścisz dopóki całe depo nie zjedzie w sedesie...
pokaz czymu s
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!