BO & FBO
Re: BO & FBO
EUR/USD i EUR/CAD - świetne sygnały na sell, śmiało można wchodzić 

Ja siedze i jeszcze w eur cad tp 3050 dla edka mam
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
A co sądzicie o USD CHF? Wszedłem tam teraz i jeszcze patrze na EUR gbp ale juz za późno chyba....
Jak dla mnie ciekawe miejsce.zaccny pisze:A co sądzicie o USD CHF? Wszedłem tam teraz i jeszcze patrze na EUR gbp ale juz za późno chyba....
Ja tam przeciw Tobie nie jestem. Chciałem tylko małą część Twojego profitu. Niestety nie chcesz się dzielić. Trudnoradoslav47 pisze:
Trzymam, trzymam, widzę dużo osób wchodzi przeciwko mnie, ale nie pękam![]()

Gbp usd be-0
W załączniku mała przepowiednia (usd cad). Jeśli się potwierdzi będę szukał wejścia S gdzieś w okolicach kółeczka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spiesz się powoli.
ja z wszystkiego wyszedłem w czym byłem chciałem potrzymać trochę dłużej ale w nocy nie będę nadzorował więc wziąłem co moje, sygnały były średnie ale dało coś się ugrać
adu cad S. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Spiesz się powoli.
ładnie to wygląda tylko szkoda że FBO nie zrobili wg mnie za wcześnie trochę na wejście ale kto wie też będę obserwował ale bardziej będę aud/usd chciałbym aby dzisiaj aud popłynęło ale wydaje mi się że powinni na parach z aud powinni zrobić fbo wówczas trejd byłby pewniejszy jak dla mnie
Ano właśnie za nisko trochę odwracają ale oczywiście bałem się, że uciekną:)
Jeśli wytną to może gdzieś wyżej uda się zapakować ponownie. Uciekam do pracy, powodzenia wszystkim.
Jeśli wytną to może gdzieś wyżej uda się zapakować ponownie. Uciekam do pracy, powodzenia wszystkim.
Spiesz się powoli.
widzę że na wielu parach aud zrobili mocną świece na jakiś danych ale czekałbym aby teraz zrobili FBO, czyli musieli by fałszywy nowy dołek zrobić i dzisiaj obserwuję eur/aud aud/chf i gbp/aud pytanie czy dadzą wejść
jeżeli na aud/chf doszli by tam gdzie strzałka i zawróciliby robią FBO to było by dla mnie coś pięknego