Niestety cisnienie opadlo

Niestety ale nie poszlo zgodnie z planem. Zamknalem ciut za pozno,
-17 pipsow
Luktoma nie uzylem, bo tradowalem z telefonu. Bardziej podpinalem sie pod trend niz gralem woodiem. W sumie wszystko byloby dobrze gdyby nie chciwosc, zawsze wlaczy mi sie w nieodpowiednim momencie.overall pisze:...
To jest tekst, ktory zapuscilem pare dni temu, mialem swiadomosc ze odwrot moze byc, ale mimo wszystko zagralem i to jeszcze dwoma pozycjami na samym szczycie. Kto normalnie robi takie rzeczy?Po przegladnieciu wykresu chcialem wyczekac 130.xx. ale jednak wole zamknac pozycje i miec pewny zysk. Tak naprawde nie wiadomo jak dlugo zechca ciagnac wykres do gory bez korekty.
MajorGC pisze:
Inaczej bym podchodzil do tematu jakbym stracil tu grosze, ale ja jakis czas temu poszedlem na grubo i na grubo tez upadlem i juz wiecej nie mam do tego sil. Przykro mi ze tak wyszlo ale kiedys trzeba sobie powiedziec dosc i ogarnac sie. W zyciu jest wiele rzeczy, ktore mozna robic i przynosza znacznie wieksze zyski. Do tego nawet jesli nie zajme sie niczym innym, to wieczorami mozna zajac sie przyjemniejszymi sprawami niz lepienie oczu w wykres i stresowanie organizmu.
Dodam tylko ze do poki moje konto zyje to jeszcze tego tematu nie zamykam. W chwili obecnej mam zamrozone pozycje na EURCHF, ktore jesli zjada ponizej 1.2100 to raczej zakoncze przygode, a jesli cena ruszy do gory, to mam spora szanse odrobic przynajmniej w polowie swoje straty.woqpow pisze:MajorGC pisze:
Inaczej bym podchodzil do tematu jakbym stracil tu grosze, ale ja jakis czas temu poszedlem na grubo i na grubo tez upadlem i juz wiecej nie mam do tego sil. Przykro mi ze tak wyszlo ale kiedys trzeba sobie powiedziec dosc i ogarnac sie. W zyciu jest wiele rzeczy, ktore mozna robic i przynosza znacznie wieksze zyski. Do tego nawet jesli nie zajme sie niczym innym, to wieczorami mozna zajac sie przyjemniejszymi sprawami niz lepienie oczu w wykres i stresowanie organizmu.
powodzenia na nowej drodze i gratulacje za podjecie twardej decyzji.