BO & FBO
Re: BO & FBO
Moim największym problemem jest zamknąć stratę.
Jeżeli to opanuje będę duży krok do przodu.
Jeżeli to opanuje będę duży krok do przodu.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
To stawiaj SL w miejscu w którym powodów dzięki którym otworzyłeś pozycję już niema. Jeśli będziesz rozgrywał to na zasadzie "a może zawróci" to zawsze będziesz miał ten problem. Bo nadzieja umiera ostatnia, często razem z SO.
a tak w ogóle to gracie coś? ja nic nie wiedzę dzisiaj ciekawego, na kabla się nie załapałem , tylko na eurgbp parę pipsów wyrwałem ale słabe to było.....
-
- Gaduła
Dawno mnie tu nie było, widzę, że idziecie do przodu - super.
Wrzucam screen z kabla, ciekawa sytuacja jak fajnie można wykorzystać fbo, aczkolwiek dosyć ryzykowne zagranie. Połowa już zamknięta, czekam co zrobią dalej.
Wrzucam screen z kabla, ciekawa sytuacja jak fajnie można wykorzystać fbo, aczkolwiek dosyć ryzykowne zagranie. Połowa już zamknięta, czekam co zrobią dalej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013, 13:52 przez radoslav47, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
Widziałem to FBO i było w fajnym miejscu tylko właśnie z takich pozycji trzeba umieć wychodzić według mnie bo jak dla mnie później nie było sygnałów do zajęcia pozycji, po prosti lecą do góry tak od niechcenia, według mnie narazie nic konkretnego nie ma, trochę góra trochę dół i tak cały czas, ja narazie obserwuję, ale graty radoslav za odwagę, po prostu ja nie widziałem potwierdzeń a tym bardziej celu gdzie by mieli iść jeżeli takie coś zrobili to teoretycznie powinien być nowy szczytradoslav47 pisze:Dawno mnie tu nie było, widzę, że idziecie do przodu - super.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Witam. Wklejam dwa ostatnie trejdy - gbp usd oraz eur gbp. Ogólnie jestem z nich zadowolony. Cały czas przeszkadza mi to, że otwierając pozycje przeważnie muszę je zostawić bez nadzoru, dlatego biorę minimum profitu który można zgarnąć. Zastanawiam się nad otwieraniem dwóch pozycji z różnymi TP dla jednej pary.
Edit. Tak sobie teraz przeglądam i widzę, że wziąłem to co Radoslav tyle, że trochę wyżej. Czerwinek - Masz rację co do potwierdzenia. Ciężko się było czegoś doszukać.
Edit. Tak sobie teraz przeglądam i widzę, że wziąłem to co Radoslav tyle, że trochę wyżej. Czerwinek - Masz rację co do potwierdzenia. Ciężko się było czegoś doszukać.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013, 14:43 przez pozytyw, łącznie zmieniany 1 raz.
Spiesz się powoli.
radoslav47
trzymaj trzymaj tą drugą połowę kabla, z tym stopem co zagrałeś to może być niezłe R:R
trzymaj trzymaj tą drugą połowę kabla, z tym stopem co zagrałeś to może być niezłe R:R
-
- Gaduła
czerwinek - jesteśmy ostatnio w w tredzie wzrostowym, więc nowy szczyt byłby jak najbardziej wskazany 
Zobaczymy co zrobią, na weekly wygląda to kusząco, nie wiem tylko czy wytrzymam presję.

Zobaczymy co zrobią, na weekly wygląda to kusząco, nie wiem tylko czy wytrzymam presję.
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
no to trzymaj na moje zapowiada się wycięcie z tej świecy wzrostowej z rana więc nie pękaj trzymaj sztywno sl i zobaczymy co bedzie 
Spadam będę pewnie jutro

Spadam będę pewnie jutro

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz