FxPrimus - rewelacyjne spready i egzekucja
Z bonusem jest troszkę dziwna sytuacja - bo jest, ale nie jest oficjalnie podany na stronie. Wszystko dokładnie wyjaśnię do jutra.
Oni chyba używają tego jako karty przetargowej dla niezdecydowanych...
Wygląda na to, że jest dokładnie tak jak pisałem. Bonus jest, ale tylko dla "wybranych" czyli dla każdego kto poprosi. Albo może się mylę, to dla każdego zakładającego "przez mnie" ma być. Jak coś wystarczy tylko napisać i się upomnę.
Oni chyba używają tego jako karty przetargowej dla niezdecydowanych...
Wygląda na to, że jest dokładnie tak jak pisałem. Bonus jest, ale tylko dla "wybranych" czyli dla każdego kto poprosi. Albo może się mylę, to dla każdego zakładającego "przez mnie" ma być. Jak coś wystarczy tylko napisać i się upomnę.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Re: FxPrimus - rewelacyjne spready i egzekucja
Czy ktoś z Was używa tego brokera od jakiegoś czasu? Jakie macie wrażenia? Wpłaty/wypłaty bez problemu?
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
wwolfram pisze:Czy ktoś z Was używa tego brokera od jakiegoś czasu? Jakie macie wrażenia? Wpłaty/wypłaty bez problemu?
Pozdrawiam,
Ja u nich mam konto od dobrych kilku lat.
Broker jest troszkę mało znany w Europie (właściwie gdyby nie to, że FxSalt przez jakiś czas byli ich White Label to pewnie sam bym też nie zwrócił na nich uwagi)
Wpłaty/wypłaty są bez problemu. Można wpłacać za pośrednictwem ING. Egzekucja jest na prawdę dobra. I sporym plusem są niskie spready na bardziej egzotycznych parach oraz w "martwych" bądź mniej płynnych momentach na rynku: koniec sesji w USA, początek w Azji.
Broker jest obecny przede wszystkim tam stąd takie spready.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Akhh pisze:wwolfram pisze:Czy ktoś z Was używa tego brokera od jakiegoś czasu? Jakie macie wrażenia? Wpłaty/wypłaty bez problemu?
Pozdrawiam,
Wpłaty/wypłaty są bez problemu. Można wpłacać za pośrednictwem ING.
może i bez problemu, ale...
"Customer's account will be debited USD50 for withdrawals processed via Bank Wire. Customer may also incur charges from their bank."
Matters of great concern should be treated lightly. Matters of small concern should be treated seriously.