DayTrading: Piątek 5.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 kwie 2013, 23:43

Wzrost
28
58%
Bez zmian
7
15%
Spadek
13
27%

Liczba głosów: 48

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 5.04.2013

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

hrabia pisze:jak uwazacie w poniedzialek bedzie spadek na EUR/USD czy pojdzie w gore.Moja opinia to 1.2980 do 1.3090
Tak po wybiciu z klina na pewno będą spadki, pewnie.
No offensive nowy, może jest może nie niepotrzebnie się dzieciak chwali, to wybicie pod boj było naprawdę bardzo bardzo czytelne pozycje L do S są już takie jak powinny być czyli przewaga S-ek.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

master3333 pisze:nowy skoro takie dobre masz prognozy to czemu nie piszesz o tych co sie nie sprawdzily? przeciez czytalem cie nie raz masz maks 50% skutecznosci, dzieki r:r żyjesz :D

napisz mi co sie nie sprawdzilo czytaj co pisze po dwa razy jesli pisz o skalpie czy ze gram pod skalpa na oporach to biore n acofce swoje a nie grem pod prad nie bede pisal wszystkich ruchow ochlon a jesli czytasz od czasu do czasu to juz nie moja wina zrob sobie nowego nicka i wyskocz pokrzyczec znowu ze 300% depo wpadlo milego week

PS .tak masz racje mam 50 % a nawet 10 % skutecznosci niech CI bedzie ahahah macham juz na ciebie reka

IGNOR bo szkoda mojego czasu

-- Dodano: pt 05-04-2013, 18:41 --
ForexTig3r pisze:
hrabia pisze:jak uwazacie w poniedzialek bedzie spadek na EUR/USD czy pojdzie w gore.Moja opinia to 1.2980 do 1.3090
No offensive nowy, może jest może nie niepotrzebnie się dzieciak chwali, to wybicie pod boj było naprawdę bardzo bardzo czytelne pozycje L do S są już takie jak powinny być czyli przewaga S-ek.

spoko ale ja kwiesz namawialem tutaj na E J od ilu miesiecy ;) i nie raz tez pkazywalem ladne korekty sie bylo wkrecac nie raz ;) spoko teraz siedzie na S na E J od 126 55 moze sie uda cos znowu na skalpa przyciac ;)i koncze na dzis DAx i SP500 dzis juz daly swoje ;) milego week

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Milego weekendu zycze wszystkim ;)

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

Nowy123 pisze:
hrabia pisze:jak uwazacie w poniedzialek bedzie spadek na EUR/USD czy pojdzie w gore.Moja opinia to 1.2980

mysle ze w NIedizele zaczniemy jakas korekte :) na Azji jakies jeszcze HT na 13050 lub troche wyzej pokorekcimy

ja sie na jakies HT nastawiam jeszcze moze go nie byc ale w NIedziele i jakas korekcina :) i szukanie L znowu
rynek pracy USA bardzo dzis zaskoczyl,zaufanie do inwestowania w dolca jest ryzykiem
zawsze jednak wole czesciej sprzedawac na eur/usd niz kupowac no ale po tych danych ciezko odbudowac zaufanie

Awatar użytkownika
wesoly mis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wesoly mis »

Mnie ciągle zastanawia Kim Dzong Un.
A złoto to poszło co ?
Wracajac do tematu, czy ktoś wie o co chodzi w tym wszystkim ? Będzie wojna, rzucą nuka, a gdzie. Na stany, japan a może sami na siebie przez pomyłke ?
Jak nikt nie wie o co chodzi to chodzi o kasę.
Pewnie szpiony Kima są napakowani eSkami na us.500 i stąd to całe zamieszanie. Chcą ugrać kasę na eSkach.
Usrańcy teraz powinni zrobić nawrót na min 1580 i puścić ich w skarpetkach.
Tak skończy się pokojowo ta wojna...

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

na edku zasadzilem SL na poziomie 1.30650 z stopem na 1.31100
windsurfing na falach trendu

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

Nowy123 pisze:
master3333 pisze:nowy skoro takie dobre masz prognozy to czemu nie piszesz o tych co sie nie sprawdzily? przeciez czytalem cie nie raz masz maks 50% skutecznosci, dzieki r:r żyjesz :D

napisz mi co sie nie sprawdzilo czytaj co pisze po dwa razy jesli pisz o skalpie czy ze gram pod skalpa na oporach to biore n acofce swoje a nie grem pod prad nie bede pisal wszystkich ruchow ochlon a jesli czytasz od czasu do czasu to juz nie moja wina zrob sobie nowego nicka i wyskocz pokrzyczec znowu ze 300% depo wpadlo milego week

PS .tak masz racje mam 50 % a nawet 10 % skutecznosci niech CI bedzie ahahah macham juz na ciebie reka

IGNOR bo szkoda mojego czasu

-- Dodano: pt 05-04-2013, 18:41 --
ForexTig3r pisze:

spoko ale ja kwiesz namawialem tutaj na E J od ilu miesiecy ;) i nie raz tez pkazywalem ladne korekty sie bylo wkrecac nie raz ;) spoko teraz siedzie na S na E J od 126 55 moze sie uda cos znowu na skalpa przyciac ;)i koncze na dzis DAx i SP500 dzis juz daly swoje ;) milego week
A mi wystarczy jak będę miał 10% transakcji zyskownych

Awatar użytkownika
wesoly mis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wesoly mis »

Bemowo, bez urazy forextiger dawał setup rano, ja przed pajrolsami.
Co ty wniosłeś ?
Nic.
W sumie dobrze, robisz tzw szuum.
Nie dziękuj Bemowo, od czego są pieniądze!

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Nie chce Cie misiu smucic ale jak na moj gust poziomów ponizej 1,29 (a przynajmniej d1 close) mozesz długo nie zobaczyc. Takze cierpliwosci zycze ;)
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Tomson
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tomson »

A ja zostawiam po jednym longu na kablu i ejku na weekend :D nazwijcie mnie szaleńcem:D

Miś, nie umiesz konstruktywnie z kimś dyskutować, tylko rzucasz mięsem?

Zablokowany