master3333 pisze:nowy skoro takie dobre masz prognozy to czemu nie piszesz o tych co sie nie sprawdzily? przeciez czytalem cie nie raz masz maks 50% skutecznosci, dzieki r:r żyjesz

napisz mi co sie nie sprawdzilo czytaj co pisze po dwa razy jesli pisz o skalpie czy ze gram pod skalpa na oporach to biore n acofce swoje a nie grem pod prad nie bede pisal wszystkich ruchow ochlon a jesli czytasz od czasu do czasu to juz nie moja wina zrob sobie nowego nicka i wyskocz pokrzyczec znowu ze 300% depo wpadlo milego week
PS .tak masz racje mam 50 % a nawet 10 % skutecznosci niech CI bedzie ahahah macham juz na ciebie reka
IGNOR bo szkoda mojego czasu
-- Dodano: pt 05-04-2013, 18:41 --
ForexTig3r pisze:hrabia pisze:jak uwazacie w poniedzialek bedzie spadek na EUR/USD czy pojdzie w gore.Moja opinia to 1.2980 do 1.3090
Tak po wybiciu z klina na pewno będą spadki, pewnie.
No offensive nowy, może jest może nie niepotrzebnie się dzieciak chwali, to wybicie pod boj było naprawdę bardzo bardzo czytelne pozycje L do S są już takie jak powinny być czyli przewaga S-ek.
spoko ale ja kwiesz namawialem tutaj na E J od ilu miesiecy

i nie raz tez pkazywalem ladne korekty sie bylo wkrecac nie raz

spoko teraz siedzie na S na E J od 126 55 moze sie uda cos znowu na skalpa przyciac ;)i koncze na dzis DAx i SP500 dzis juz daly swoje

milego week