DayTrading: Czwartek 4.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 4.04.2013
Wyrzuciło mnie na stopie. Ale potem znowu long i odrobione straty z nawiązką. Rzeczywiście lepiej poczekać na dane. Nikt nie jest wróżką.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
racja posprzątam akurat domcajto pisze:Jak to przeczyta jakiś świeżak, to da sobie spokój z FXNowy123 pisze:ja knarazie zaczyna sie podkrecanie pod MARIA 38 fubo dojelai i czapa powinna byc...![]()
Za 30 min kablem powinno ruszyć, później resztą. Poczekać aż się wyszumią i określą i robić swoje

hmm co do świeżaka, jedni dadzą sobie spokój a inni wręcz przeciwnie - przy takich tekstach slangi więzienne, gier internetowych, street dance , sportu, czy nawet Orwellowska nowomowa to małe piwo, TUTAJ jest prawdziwa elita i PRO

i wtedy taki świeżak pomyśli - nie dość że zarobię kasy żeby rwać panienki to jeszcze będę mówił tak że nikt mnie nei zrozumie więc wszyscy pomyślą że jestem z najwyższych możliwych sfer

i edek naprawde 2870 możliwe dziś i wtedy się zobaczy
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
laktor pisze:
TUTAJ jest prawdziwa elita i PRO![]()
wez nie wciskaj ludziom kitu bo jeszcze rzeczywiscie ktos uwierzy

Taa, a potem w knajpie zaliczy głębszą korektę w ramach 2 fali (butli?) co niechybnie zaowocuje MC i KaCem, a zamiast zniesienia będzie wyniesienie...
Jestem ciekaw zachowania Ejmana po danych, najczęściej były tylko pretekstem do zaplanowanego ruchu, więc może być mocna szpila w górę.
Jestem ciekaw zachowania Ejmana po danych, najczęściej były tylko pretekstem do zaplanowanego ruchu, więc może być mocna szpila w górę.
Jak dla mnie prognoza bardzo prawdopodobnajurekszczurek pisze:handlare pisze:Przed 13:45 EUR/USD będzie na poziomie 1.2700, to jest teoria nie poparta żadnymi konkretnymi przeslankami technicznymi czy fundamentalnymi, wróżba.
W ubiegłym tygodniu pisałem, ze jezeli ma rosnąć, a okazja do tego nadarzy sie dzisiaj, nie sądze żeby po ogloszeniu st. % walor tracił, wykres powinien zaliczyć poziom 1.2690 - 61,8% fibo dużego ruchu wzrostowego oraz lokalne minimum weekly.
Poczekamy niecałe 4 godziny i wszystko się wykresli, spada od rana, bez fundamentalnych (wyłącznie technika) podstaw.
Odreaguje przed 14.
Pozdrawiam.
wróżba z xtb http://www.xtb.pl/strefa-analityczna/pu ... 404,100100
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
- kk.dreamer
- Pasjonat
dane jak przewidywali i co dalej?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Fobos co to za platforma/broker?Fobos pisze:Wyrzuciło mnie na stopie. Ale potem znowu long i odrobione straty z nawiązką. Rzeczywiście lepiej poczekać na dane. Nikt nie jest wróżką.
KAble na L na skalpa
Dukascopy i JForexFobos co to za platforma/broker?
Ok,dzięki.Fobos pisze:Dukascopy i JForexFobos co to za platforma/broker?
Na pierwszy rzut oka wygląda na bardziej skomplikowaną od meta tradera, jak oceniasz?