chyba żeś naprawdę podrasował tą swoją szklaną kulęatlanticos pisze:intuicja mi podpowiada ze za 12 minut bedziemy mieli na ejku objecie hossy m30laktor pisze:będę się modlił o zachowanie Twego Sl ale szczerze nie widzę tegoatlanticos pisze:
bez ryzyka nie ma zakupów...wszedłem w L na ejku... widze tam jakis potencjał tego podwójnego dnanajwyżej SL wytnie
ja na wszelki wypadek pasuje już na dziśjesteśmy na linii kanału więc miejsce w sam raz
DayTrading: Środa 3.04.2013
Re: DayTrading: Środa 3.04.2013
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak

kupiłem dwa bilety w pierwszym rzędzie, zapraszałem to spasowałeślaktor pisze:
chyba żeś naprawdę podrasował tą swoją szklaną kulę
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 20:47 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
Bemowo
Ten tajny szablon to interwencja BoS przy 1.2wirtp pisze:wskazniki nie pokazuja, ale mam drugie tajny szablon co pokazuje ze bedzie odbicie na eur/chfBemowo pisze:wskaźniki pokazująwirtp pisze:eur/chf brac buy bedzie odbicie
o ile na innych parach wskaźniki mogą coś sugerować to technicznie nie na parze EUR/CHF
-- Dodano: śr 03-04-2013, 19:48 --
Ok niech będzie buy poleciał
dawno tu nie zaglądałem wykres wygląda jak pismo arabskie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
widzisz mam za swoje ale słusznie bo złamałem fundamentalną zasadę tradingu- konsekwencje.atlanticos pisze:kupiłem dwa bilety w pierwszym rzędzie, zapraszałem to spasowałeślaktor pisze:
chyba żeś naprawdę podrasował tą swoją szklaną kulę
![]()
Mówiłem że prawie zawsze się z Tobą zgadzam i jak teraz zapraszałeś to wolałem tanie linie i skończyłem na lotnisku bo samolot nie przyleciał a tak z tymi dodatkowymi pipsami miałbym najlepszy dzień od 5 tygodni- mam nauczkę
Aut viam inveniam aut faciam
-
Antonowitch
- Stały bywalec

www.google.pl hasło: forex factoryszajas pisze:Koledzy! podzielcie sie tymi wskaźnikamiBemowo pisze:wskaźniki pokazująwirtp pisze:eur/chf brac buy bedzie odbicie
wskazniki nie pokazuja, ale mam drugie tajny szablon co pokazuje ze bedzie odbicie na eur/chf
[/quote]
Ten tajny szablon to interwencja BoS przy 1.2
o ile na innych parach wskaźniki mogą coś sugerować to technicznie nie na parze EUR/CHF
dawno tu nie zaglądałem wykres wygląda jak pismo arabskie[/quote] dzis i jutro powinno rosnac na eur/chf bo kurs odbije od sredniej 200 dni
Ten tajny szablon to interwencja BoS przy 1.2
dawno tu nie zaglądałem wykres wygląda jak pismo arabskie[/quote] dzis i jutro powinno rosnac na eur/chf bo kurs odbije od sredniej 200 dni
Czy ktoś z was pracuje na Gold i wie co sie z nim ostatnio dzieje i dlaczego??? Nie da się wejśc na wszelki wypadek nie ustawiając jako zabezpieczenie przeciwstawnego zlecenia bo jak się wali to nie sposób zareagować nie mówiąc już o Sl?!?
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
-
Bemowo
Po co chcesz tak ryzykować jeżeli wiesz o istniejących zagrożeniach?umika3 pisze:Czy ktoś z was pracuje na Gold i wie co sie z nim ostatnio dzieje i dlaczego??? Nie da się wejśc na wszelki wypadek nie ustawiając jako zabezpieczenie przeciwstawnego zlecenia bo jak się wali to nie sposób zareagować nie mówiąc już o Sl?!?
-
Antonowitch
- Stały bywalec

Na H1 szykuje się wg. tego co widzę mega UP Load

Jak na moje zmień instrument jak Goldziak przeraża, ja na razie się go nie tykam tak samo jak Edka.
Mam do niego qr...a awersję.
Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione!
Chyba na każdej parze walutowej są takie skoki napięcia w zależności od x czynników.Po co chcesz tak ryzykować jeżeli wiesz o istniejących zagrożeniach?
Jak na moje zmień instrument jak Goldziak przeraża, ja na razie się go nie tykam tak samo jak Edka.
Mam do niego qr...a awersję.
Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione!
eur/chf trend wzrostowy na minutowym sie wyczerpal -------pod sufitem