DayTrading: Środa 3.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 kwie 2013, 23:55

Wzrost
19
45%
Bez zmian
4
10%
Spadek
19
45%

Liczba głosów: 42

Antonowitch
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Środa 3.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Antonowitch »

wirtp pisze:eur/chf trend wzrostowy na minutowym sie wyczerpal -------pod sufitem
Jest silny może przebić opór zobacz wyższe interwały czasowe..

umika3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: umika3 »

Antonowitch pisze:Na H1 szykuje się wg. tego co widzę mega UP Load
Obrazek
Po co chcesz tak ryzykować jeżeli wiesz o istniejących zagrożeniach?
Chyba na każdej parze walutowej są takie skoki napięcia w zależności od x czynników.
Jak na moje zmień instrument jak Goldziak przeraża, ja na razie się go nie tykam tak samo jak Edka.
Mam do niego qr...a awersję.
Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione!
Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodzą :(
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"

wirtp
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wirtp »

eur/chf pokazuje juz sell na minutowym
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Obrazek
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

umika3 pisze:
Antonowitch pisze:Na H1 szykuje się wg. tego co widzę mega UP Load
Obrazek
Chyba na każdej parze walutowej są takie skoki napięcia w zależności od x czynników.
Jak na moje zmień instrument jak Goldziak przeraża, ja na razie się go nie tykam tak samo jak Edka.
Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione!
Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodzą :(
a ja mam nadzieję, że wreszcie pęknie bańka na złocie i 90% grających na long straci całe depo

Antonowitch
Stały bywalec
Stały bywalec

Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodzą
Jak dane będą do kitu to może walnąć nawet do 1505.63 na takim poziomie mam zaznaczone wsparcie na D1 jednak to D1 tak więc czas... Jednak nie sugeruj się tym co napisałem mam za mały exp. zapytaj kolegów którzy przetrwali na FX ponad rok, dwa na realu.

umika3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: umika3 »

Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione![/quote]
Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodzą :([/quote]

a ja mam nadzieję, że wreszcie pęknie bańka na złocie i 90% grających na long straci całe depo[/quote]
Tak naprawdę to właśnie te spadki na Gold są nielogiczne :shock: .Banki zabierają Ci kasę, wiekszość walut to po prostu papier toaletowy, wojna wisi w powietrzu - co wtegy ma prawdziwą realną i wymierną wartość?????
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"

Antonowitch
Stały bywalec
Stały bywalec

umika3 pisze:
a ja mam nadzieję, że wreszcie pęknie bańka na złocie i 90% grających na long straci całe depo[/quote]
Tak naprawdę to właśnie te spadki na Gold są nielogiczne :shock: .Banki zabierają Ci kasę, wiekszość walut to po prostu papier toaletowy, wojna wisi w powietrzu - co wtegy ma prawdziwą realną i wymierną wartość?????[/quote][/quote]

W europie EUR w polandzie PLN... u angoli Poundziak u koreańców z pn. ich wielki przywódca Kim Dzong Un ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=11058d

koryto w PL wysycha rozlozyl PL teraz leci do drugego :)

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Obrazek
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Zablokowany