Jest silny może przebić opór zobacz wyższe interwały czasowe..wirtp pisze:eur/chf trend wzrostowy na minutowym sie wyczerpal -------pod sufitem
DayTrading: Środa 3.04.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 3.04.2013
Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodząAntonowitch pisze:Na H1 szykuje się wg. tego co widzę mega UP Load
Chyba na każdej parze walutowej są takie skoki napięcia w zależności od x czynników.Po co chcesz tak ryzykować jeżeli wiesz o istniejących zagrożeniach?
Jak na moje zmień instrument jak Goldziak przeraża, ja na razie się go nie tykam tak samo jak Edka.
Mam do niego qr...a awersję.
Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione!

"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
eur/chf pokazuje juz sell na minutowym
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
a ja mam nadzieję, że wreszcie pęknie bańka na złocie i 90% grających na long straci całe depoumika3 pisze:Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodząAntonowitch pisze:Na H1 szykuje się wg. tego co widzę mega UP Load
Chyba na każdej parze walutowej są takie skoki napięcia w zależności od x czynników.Po co chcesz tak ryzykować jeżeli wiesz o istniejących zagrożeniach?
Jak na moje zmień instrument jak Goldziak przeraża, ja na razie się go nie tykam tak samo jak Edka.
Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione!
-
- Stały bywalec
Jak dane będą do kitu to może walnąć nawet do 1505.63 na takim poziomie mam zaznaczone wsparcie na D1 jednak to D1 tak więc czas... Jednak nie sugeruj się tym co napisałem mam za mały exp. zapytaj kolegów którzy przetrwali na FX ponad rok, dwa na realu.Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodzą
Zjadł mi prawie całe depo... jakieś 2 tyg temu..Ale walczymy dalej. dziś kolejne depo odrobione![/quote]
Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodzą

a ja mam nadzieję, że wreszcie pęknie bańka na złocie i 90% grających na long straci całe depo[/quote]
Tak naprawdę to właśnie te spadki na Gold są nielogiczne

"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
-
- Stały bywalec
a ja mam nadzieję, że wreszcie pęknie bańka na złocie i 90% grających na long straci całe depo[/quote]Oj byłoby super bo czekam na to od 4 miesięcy! To jedak prawda że najbardzej wykańcza traderów konsola. Ale sadzę że piątkowe dane mogą, jak ostatnio, zwalić gold na samo dno a przy danych w AM nawet przeciwstawne nie wchodząumika3 pisze:Chyba na każdej parze walutowej są takie skoki napięcia w zależności od x czynników.Po co chcesz tak ryzykować jeżeli wiesz o istniejących zagrożeniach?
Tak naprawdę to właśnie te spadki na Gold są nielogiczne

W europie EUR w polandzie PLN... u angoli Poundziak u koreańców z pn. ich wielki przywódca Kim Dzong Un

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=11058d
koryto w PL wysycha rozlozyl PL teraz leci do drugego
koryto w PL wysycha rozlozyl PL teraz leci do drugego

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.