DayTrading: Środa 3.04.2013
-
- Bywalec
Re: DayTrading: Środa 3.04.2013
ktoś może mi napisać jaki może być zasięg spadku na AUDUSD?
-
- Gaduła
Jak dalej widzicie kabla?
jesli nie przebija ostatnich dwoch szczytów to krotkoterminowo 1,04 a długoterminowo 0,96-,98niedźwiadek pisze:ktoś może mi napisać jaki może być zasięg spadku na AUDUSD?
Krotkoterminowo zgoda ale w dłuższym terminie silne wsparcie będzie na 1,010 1,015 0,96 póżniejrafmax pisze:jesli nie przebija ostatnich dwoch szczytów to krotkoterminowo 1,04 a długoterminowo 0,96-,98niedźwiadek pisze:ktoś może mi napisać jaki może być zasięg spadku na AUDUSD?
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
Heh, czasami mam wrażenie że kabel jest poza wszystkim. Wczoraj cały dzień sobie spadał, dziś rośnie. Bez wystrzałów, bez ważnych danych, tak jest postanowione i tyle. Jutro może być dzień formacji drutu kolczastego (konsola o stu knotach na 50 pipsachVanitas Vanitatum pisze:Jak dalej widzicie kabla?

Tak poważnie bardziej skłaniam sie ku nowym minimom niz pokonaniu 1.5260
Widzę że na Aussie nikt nie patrzy pod kątem nowych maxów, a ja obstawiam 1.0850 w long termie.
- ForexTig3r
- Maniak
To idziemy na wirtualny browarBemowo pisze:mam na rachunku 59 000 usdwirtp pisze:kiedyś było 58 000 na Twoim rachunku.
Jak sprawy wyglądają na dzień dzisiejszy?

dobra stawiam wszystkim browary za moje wirtualne zyski

Nie ciesz się cały czas jesteś na celowniku[/quote]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 17:57 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
zgoda ale wcześniej potestuje 1,04cajto pisze:Heh, czasami mam wrażenie że kabel jest poza wszystkim. Wczoraj cały dzień sobie spadał, dziś rośnie. Bez wystrzałów, bez ważnych danych, tak jest postanowione i tyle. Jutro może być dzień formacji drutu kolczastego (konsola o stu knotach na 50 pipsachVanitas Vanitatum pisze:Jak dalej widzicie kabla?)
Widzę że na Aussie nikt nie patrzy pod kątem nowych maxów, a ja obstawiam 1.0850 w long termie.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
-
- Gaduła
No właśnie też tak jakoś mi się widzi, że na nowe minima powinien lecieć, ale dziś się jakoś nie kwapi. Z drugiej zaś strony z kablem jest często tak, że rośnie przez wiele godzin po kilka pipek/h po czym w minutę leci na ryja pyska.cajto pisze:Heh, czasami mam wrażenie że kabel jest poza wszystkim. Wczoraj cały dzień sobie spadał, dziś rośnie. Bez wystrzałów, bez ważnych danych, tak jest postanowione i tyle. Jutro może być dzień formacji drutu kolczastego (konsola o stu knotach na 50 pipsachVanitas Vanitatum pisze:Jak dalej widzicie kabla?)

powinien zacząć spadać, co prawda to co powstało to przepiękna korekta prosta. A jak coś jest przepiękne to.....Vanitas Vanitatum pisze:Jak dalej widzicie kabla?
będę się martwił jak wejdziemy na czerwone pola
-- Dodano: śr 03-04-2013, 17:09 --
edek
angole - nie wiem czy zmieniają czas, więc obecnie są 2 godziny rozbierzności pomiędzy naszymi strefami czasowymi.
mamy przepiękny układ pro spadkowy na h4. 1.2864 jeżeli tego nie pokonamy wówczas spadki i nowe minima
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
NA złocie dołek W1 1510
MN1 1200
MN1 1200
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线