dzięki już zlecenie poszło.wirtp pisze:co najmniej na 91 moze byc i 90Nowy123 pisze:to co U J na 91
Stop loss chyba niepotrzebny
dzięki już zlecenie poszło.wirtp pisze:co najmniej na 91 moze byc i 90Nowy123 pisze:to co U J na 91
Bemowo pisze:dzięki już zlecenie poszło.
O tym piszesz http://prntscr.com/z0cpj ? Jeżeli zrobił to goldman to chwała mu za to mój bardzo prosty ale niezwykle skuteczny system dał mi sporo pipsówNowy123 pisze:nie wiem cyz baja czy niedavor5 pisze:Merrill Lynch otworzył technicznego shorta na USD/JPY na poziomie 93.55, ze stop lossem na 94.40 oraz TP na 90.91.
Bank uzasadnia swoją decyzję faktem przełamaniem 4 miesięcznej linii trendu wzrostowego przez parę Dolar/Jen oraz dywergencjami na RSI.
Wierzycie w te bzdury ze im sie przeciela jakas linia i dlatego wchodza w pozycje przeciez to jakas bajka
ale GOLDMAN dwa razy dawa rekomendacje ostanio 122770 na 1 33 pozniej na 1370 i wsysztko im weszloi od 13700 zaczela sie piekna zwala na EDKU
to analiza technniczna, a nie jakieś głupie fundamentyrichard.cali pisze:niemiaszek pisze:Bemowo pisze:dzięki już zlecenie poszło.
DOLLAR-YEN: Market talk a Swiss name sold 600mln in recent trade, rate slides to
Y93.19 just off intraday lows.
to ruszyłeś rynkiem![]()
fajnie w czasie się zgrało![]()
wczorj tez miala byc t owyciagneli na koniec chamsko dzis zobaczymy wczorj co bralem nad 1570 oddlem z zyskiem dzis tez odnowilem sjen-yy pisze:czyżby zaczęła się korekta na sapinie?
![]()
Nowy123 pisze:wczorj tez miala byc t owyciagneli na koniec chamsko dzis zobaczymy wczorj co bralem nad 1570 oddlem z zyskiem dzis tez odnowilem sjen-yy pisze:czyżby zaczęła się korekta na sapinie?
![]()