DayTrading: Środa 3.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 kwie 2013, 23:55

Wzrost
19
45%
Bez zmian
4
10%
Spadek
19
45%

Liczba głosów: 42

Antonowitch
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Środa 3.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Antonowitch »

Jak widzicie EUR/GBP przebije opór na M15?

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
GBPJPY
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 12:30 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Antonowitch
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Antonowitch »

ForexTig3r, chodzi o EURGBP nie dolki i jenki ;)

Toś się zreflektował, dzieki widać więcej niż u mnie. O ile dobrze interpretuję to jest RGR i będzie jebnięcie w dół
jak się mylę to mnie poprawcie.
Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 12:33 przez Antonowitch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

zauważyliście że prognoza ADP jest najwyższa od 6 miesięcy...mam wrażenie że z premedytacją po to żeby dane okazały się gorsze :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Gorsze dane były/są scenariuszem bazowym po ostatnich danych, które już zaczęły rewidować lepsze, a tymczasem wszyscy jakby nigdy na oczy tych danych nie widzieli i będzie wielka niespodzianka dla podbicia edka.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

ForexTig3r pisze:Gorsze dane były/są scenariuszem bazowym po ostatnich danych, które już zaczęły rewidować lepsze, a tymczasem wszyscy jakby nigdy na oczy tych danych nie widzieli i będzie wielka niespodzianka dla podbicia edka.
i mogłoby to zrobić małe spustoszenie na złocie. a tam prawie 90 % szaleńców na long
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Antonowitch pisze: Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?
jasne, i jeszcze takie które same rysują linie, pokazują jak wejść żeby minimum 100 pipek zgarnąć... a pozostałe to już tylko Era i Chuck Norris :d

ja nie wiem do czego wogóle trader ma byc potrzebny...chyba tylko po to żeby włączyc komputer, zalączyc wskaźnik lub robota do zarabiania
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

atlanticos pisze:
Antonowitch pisze: Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?
jasne, i jeszcze takie które same rysują linie, pokazują jak wejść żeby minimum 100 pipek zgarnąć... a pozostałe to już tylko Era i Chuck Norris :d
jest coś takiego jak Autochartist dostępne na niektórych platformach za free

oczywiście platforma mt4 ale niektórzy brokerzy
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 12:56 przez jurekszczurek, łącznie zmieniany 1 raz.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Adam »

atlanticos pisze:

ja nie wiem do czego wogóle trader ma byc potrzebny...chyba tylko po to żeby włączyc komputer, zalączyc wskaźnik lub robota do zarabiania
Śmiejesz się ale jest program który skanuje rynek i wyszukuje potencjalne setupy
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

Antonowitch pisze:Jak widzicie EUR/GBP przebije opór na M15?
okazja pod jutrzejsze decyzje BA na shorta!!!
chciwość jest dobra

Zablokowany