DayTrading: Środa 3.04.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 3.04.2013
Jak widzicie EUR/GBP przebije opór na M15?
- ForexTig3r
- Maniak

GBPJPY
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 12:30 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Stały bywalec
ForexTig3r, chodzi o EURGBP nie dolki i jenki 
Toś się zreflektował, dzieki widać więcej niż u mnie. O ile dobrze interpretuję to jest RGR i będzie jebnięcie w dół
jak się mylę to mnie poprawcie.
Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?

Toś się zreflektował, dzieki widać więcej niż u mnie. O ile dobrze interpretuję to jest RGR i będzie jebnięcie w dół
jak się mylę to mnie poprawcie.
Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 12:33 przez Antonowitch, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
zauważyliście że prognoza ADP jest najwyższa od 6 miesięcy...mam wrażenie że z premedytacją po to żeby dane okazały się gorsze 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
Gorsze dane były/są scenariuszem bazowym po ostatnich danych, które już zaczęły rewidować lepsze, a tymczasem wszyscy jakby nigdy na oczy tych danych nie widzieli i będzie wielka niespodzianka dla podbicia edka.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
i mogłoby to zrobić małe spustoszenie na złocie. a tam prawie 90 % szaleńców na longForexTig3r pisze:Gorsze dane były/są scenariuszem bazowym po ostatnich danych, które już zaczęły rewidować lepsze, a tymczasem wszyscy jakby nigdy na oczy tych danych nie widzieli i będzie wielka niespodzianka dla podbicia edka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
jasne, i jeszcze takie które same rysują linie, pokazują jak wejść żeby minimum 100 pipek zgarnąć... a pozostałe to już tylko Era i Chuck NorrisAntonowitch pisze: Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?

ja nie wiem do czego wogóle trader ma byc potrzebny...chyba tylko po to żeby włączyc komputer, zalączyc wskaźnik lub robota do zarabiania
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- jurekszczurek
- Gaduła
jest coś takiego jak Autochartist dostępne na niektórych platformach za freeatlanticos pisze:jasne, i jeszcze takie które same rysują linie, pokazują jak wejść żeby minimum 100 pipek zgarnąć... a pozostałe to już tylko Era i Chuck NorrisAntonowitch pisze: Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?
oczywiście platforma mt4 ale niektórzy brokerzy
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 12:56 przez jurekszczurek, łącznie zmieniany 1 raz.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

Śmiejesz się ale jest program który skanuje rynek i wyszukuje potencjalne setupyatlanticos pisze:jasne, i jeszcze takie które same rysują linie, pokazują jak wejść żeby minimum 100 pipek zgarnąć... a pozostałe to już tylko Era i Chuck NorrisAntonowitch pisze: Ta Twoja konsola to nie Meta Trader znacie jakieś wskaźniki które w MT4 znajdują RGR?
ja nie wiem do czego wogóle trader ma byc potrzebny...chyba tylko po to żeby włączyc komputer, zalączyc wskaźnik lub robota do zarabiania
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
okazja pod jutrzejsze decyzje BA na shorta!!!Antonowitch pisze:Jak widzicie EUR/GBP przebije opór na M15?
chciwość jest dobra