DayTrading: Czwartek 28.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 28.03.2013
kto mi wyjasni dlaczego euro po tych danych spada? 

Jakie są dane z USA?
Jak to dlaczego spada?Groszke pisze:kto mi wyjasni dlaczego euro po tych danych spada?
Jest dużo L , jadymy po stopy

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
-
- Stały bywalec
jen-yy pisze:Jak to dlaczego spada?Groszke pisze:kto mi wyjasni dlaczego euro po tych danych spada?
Jest dużo L , jadymy po stopy![]()
![]()
Sezon na leszcza....
nic zabawa USrakow przy drukowaniu benak jeszcze potrwa ten caly cyrk i trzymanie indeksow moze cos spuszcza co nie co pod koniec Kwietani jeszcze troche ulice powciagaja podtrzymaja pod bonusy kwartalne i wyniki spolek
Chris.ldn pisze:Obstawiam trzepanie leszczy, zjazd do 1,2700 i wyjazd do 1,2880....
Akcja trzepania Leszczy przełożona na godz 14.45......
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
fajnie tylko co to jest?marcin978 pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/77020
-
- Stały bywalec
Wg. mnie GBP/USD Daily kolego 
ZObacz w nowej karcie przybiliż obraz CTRL i + i oddal się od monita i spójrz na zakładki konsoli na dole.

ZObacz w nowej karcie przybiliż obraz CTRL i + i oddal się od monita i spójrz na zakładki konsoli na dole.
- ForexTig3r
- Maniak
Z tego co pamiętam to na szczycie Francja była zaniepokojona o kurs, a Niemcy temu przeczyli, iż ma być jakaś interwencja....overall pisze:pasy już dawno zapięte więc spokojnie, poki co na ujku mielismy slitasne odbicie od lini trendu, na ejku potrojne knoty , a na eurdolcu podwojne dno, to jesli chodzi o technike, co do fundamentow to ujek - 100 jak wspomnial nowy minister fajnansow a co do edwarda, markel bedzie wssciekla jak bedziemy ponizej 1.3000.martell pisze:Nie zdziw się, jak zobaczymy poziomy z dzisiejszego poranka.overall pisze:Leci ze mną ktoś jeszcze do sąsiedniego układu słonecznego Ejkiem One? Miejsca nie zabraknie
to tyle jesli chodzi o moją zacną teorie ale jak mowilem ja pasy mam juz dawno.
Niemcy przecież walczą z inflacją i zależy im na wysokim kursie €
No zjeżdżaj *uju

Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 15:13 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线