możesz fotę wrzucić?atlanticos pisze:czy mi się wydaje czy kabel na d1 orgr'a robi? A może ktos o tym pisał tylko nie zauważyłem??
DayTrading: Czwartek 28.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 28.03.2013
-
- Stały bywalec
jak Edziu w ubiegłym tygodniu.?atlanticos pisze:czy mi się wydaje czy kabel na d1 orgr'a robi? A może ktos o tym pisał tylko nie zauważyłem??
Bemowo - na kablu na W1 jest takie coś jak Gartley, do pełnego odcinka CD zabrakło 60P (ale też interwał nie jest mały), stamtąd poszła korekta do TP1 1.523x więc teraz dół jak najbardziej prawdopodobny. Tym bardziej że RGR na H4 ciągle jest w budowie
Heh, a Atlanticos z drugiej mańki to widzi
USD/PLN w górnej części kanału dobrze urobiony, będzie tańszy o kilka groszy tak mi się widzi.
Heh, a Atlanticos z drugiej mańki to widzi

USD/PLN w górnej części kanału dobrze urobiony, będzie tańszy o kilka groszy tak mi się widzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 12:33 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
trochę trendu bocznego załatwi sprawę
U J juz zaczynaja podciagac przed danymi baze lepsz zrobic
pod HT

- atlanticos
- Maniak
nie jestem go do konca pewien i czy linie szyi jest ok...ale może coś w tym jest ...musze sie z tym przespac bo dopiero przed chwilą mi wpadł w oko, kabla długo nie ruszałemBemowo pisze:możesz fotę wrzucić?atlanticos pisze:czy mi się wydaje czy kabel na d1 orgr'a robi? A może ktos o tym pisał tylko nie zauważyłem??

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Bywalec
pomożecie z cad/jpy? jaki kierunek najbliższy?
Twojego nie widziałem (jest prawdopodobny)atlanticos pisze:nie jestem go do konca pewien i czy linie szyi jest ok...ale może coś w tym jest ...musze sie z tym przespac bo dopiero przed chwilą mi wpadł w oko, kabla długo nie ruszałemBemowo pisze:możesz fotę wrzucić?atlanticos pisze:czy mi się wydaje czy kabel na d1 orgr'a robi? A może ktos o tym pisał tylko nie zauważyłem??
ale może być tak????????
- atlanticos
- Maniak
tego też widziałem i dlatego zastanawiam się który zadziała... teoretycznie wyższy interwał powinien byc mocniejszy ale tylko teoretycznie dlatego napisałem że musze sie z tym przespac... zreszta nawet zejscie jeszcze w dol o100pipek nie zaneguje tego z d1 wiec czas na chwilke zadumy jestBemowo pisze:
Twojego nie widziałem (jest prawdopodobny)
ale może być tak????????
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz