na razie to ja się szykuję na s na edkuForexTig3r pisze:Powodzenia życzę.rafmax pisze:Nie wiem jak wy, ale ja zaczynam kupowac edka małymi lotami długoterminowo i bede to robił ze strefy 1,2750-1,2700

na razie to ja się szykuję na s na edkuForexTig3r pisze:Powodzenia życzę.rafmax pisze:Nie wiem jak wy, ale ja zaczynam kupowac edka małymi lotami długoterminowo i bede to robił ze strefy 1,2750-1,2700
Witamy i zdrowia życzymy!!!Nowy123 pisze:wpadlem sie przywitac ze juz po szpitalu i powoli wracam do gry
Strzałka, czyli zdrowotnie już po korekcie teraz tylko UPNowy123 pisze:wpadlem sie przywitac ze juz po szpitalu i powoli wracam do gry
Mógłbyś przypomnieć jeżeli o tym pisałeś albo wyjaśnić dlaczego 1,2630 masz jako cel 1,27 zdaje się być silnym wsparciemcugan pisze:laktor pisze: Mistrzu powiedz lepiej czy czy edek dziś rośnie czy dopiero od jutra?:D a może po świetach luka?
Cel jest 1,263 potem zobaczymy
Poważnie mówiszcajto pisze:Strzałka, czyli zdrowotnie już po korekcie teraz tylko UPNowy123 pisze:wpadlem sie przywitac ze juz po szpitalu i powoli wracam do gry