Chyba raczej kazdy brok oferuje dzwignie, ale nie kazdy daje opcje jej zmiany czy tez tzw. gabinet inwestora , moj np. nie.mapabu pisze:jeśli broker daje opcję dźwigni, to daję też opcję regulacji dźwignią, przynajmniej ja nie widziałem broka, który nie ma opcji zmiany dźwigni jeśli takową oferuje.rabit pisze:Dlaczego musi? Wszystko zalezy od brokera...mapabu pisze:zawsze musi być opcja zmniejszenia lub zwiększenia dźwigni
DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

-
- Gaduła
Nie wiem po jaką cholerę chcecie sobie dźwignię zmniejszać, wystarczy że kupicie za połowę tego co planowaliście, a reszta pozostanie na depo, wyjdzie identycznie jak z połową dźwigni.
na czym polegaja oszustwa brokerow ? 

O godzinie 15.00 na H1 na edku utworzył się pinbar na poziomie wsparcia. Ale czy uważacie go za istotny skoro jest, że tak powiem schowany ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
Co dokładnie za info padło, bo nie mam już głowy do tłumaczenia dziś 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
no właśnie tak jak bierzesz pod uwagę jest nie istotny, naucz się kinestetyki, kiedy ruch jest w miarę pewny podąża do góry albo na dół i to jest odczuwalne, zazwyczaj składa się z trzech świeczek m15, jak masz kilka równoległych z rzędu to rynek szuka kierunku i takie pinbary nie liczą sięFobos pisze:O godzinie 15.00 na H1 na edku utworzył się pinbar na poziomie wsparcia. Ale czy uważacie go za istotny skoro jest, że tak powiem schowany ?
Dzięki pr7emo. Przemawia przez Ciebie doświadczenie 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
ForexTig3r pisze:Co dokładnie za info padło, bo nie mam już głowy do tłumaczenia dziś
14:43 European parliament to push for depositors with above EUR 100,000 to face bail in under new bank resolution law according to an EU lawmakerrabit pisze:Wklej to info... skad mamy wiedziec
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p569810
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"