DayTrading: Wtorek 26.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Edzio właśnie testuje wczorajsze minima, zajebiście.
no i poszła szpila, na newsa
no i na razie 1,2830 trzyma mocno
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=417474European Parliament To Push For Depositors With Above 100,000 Euros To Face Bail-in Under New Bank Resolution Law - EU Lawmaker
no i na razie 1,2830 trzyma mocno
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
-
- Stały bywalec
mozna sie pokusic o stwierdzenie, "czyszczenie SL" 
H4 na edku i ejku zakoncza sie z ladnymi knotami:D najblizsze godziny beda wzrostowe

H4 na edku i ejku zakoncza sie z ladnymi knotami:D najblizsze godziny beda wzrostowe
hmm a jakim cudem wiesz jak zakończą się obecne świece h4 skoro mają jeszcze 3 godziny?Maaaniekmw pisze:mozna sie pokusic o stwierdzenie, "czyszczenie SL"
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
tym bardziej ze co broker i strefa czasowa to te swiece zupelnie inaczej wyglądają. gdzie niegdzie są mlotki, gdzie indziej dlugie knoty, jeszcze gdzie indzie cale korpusy. nie ma to jak sie sugerowac h-4 i D1 jesli chodzi o swiecelaktor pisze:hmm a jakim cudem wiesz jak zakończą się obecne świece h4 skoro mają jeszcze 3 godziny?Maaaniekmw pisze:mozna sie pokusic o stwierdzenie, "czyszczenie SL"

Też tak myślę...Maaaniekmw pisze:mozna sie pokusic o stwierdzenie, "czyszczenie SL"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Wlasnie to chcialem napisacMaaaniekmw pisze:mozna sie pokusic o stwierdzenie, "czyszczenie SL"

Ktos kupuje?

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

-
- Stały bywalec
akurat mam brokera z xtb. u mnie o 16 sie zakonczyla.
Jeszcze cos....na fx nic nie ma pewnego, wiec sie poprawiam, najblizsze godziny "powinny" byc wzrostowe.
Jeszcze cos....na fx nic nie ma pewnego, wiec sie poprawiam, najblizsze godziny "powinny" byc wzrostowe.
-
- Gaduła
Za bardzo się techniką przejmujecie, a za mało fundamentami.
Jedno info, jedno zdanie andżeliny lub innego nawiedzonego przyłupa z eurokołchozu i lecimy na edku do 1,3 albo 1,2.
Jedno info, jedno zdanie andżeliny lub innego nawiedzonego przyłupa z eurokołchozu i lecimy na edku do 1,3 albo 1,2.
teraz się zgadzam:PMaaaniekmw pisze:akurat mam brokera z xtb. u mnie o 16 sie zakonczyla.
Aut viam inveniam aut faciam