DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 mar 2013, 00:11

Wzrost
32
52%
Bez zmian
8
13%
Spadek
22
35%

Liczba głosów: 62

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze: dokładnie po takim wystrzale teraz po prostu czekać na s ki:D swoją zostawiam na jutro tylko ją teraz zhedgowałem, dołożę jeśli ruszy w ciągu dnia , aż mi się nie chce za ejka brać, bo tutaj jest tak "łatwo prosto i przyjemnie" wracam do kina :mrgreen:
dalem jednak polowe pozycji teraz - polowe dam jesli pojdzie w gore w okolice 8400... trzeba troche zaryzykowac zeby wyjac :) tymbardziej ze kiwi dzis dalo juz co nieco... milego ogladania :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

laktor pisze:
haha widzę że się musimy na inne forum przenieść :d

ja bjj zacząłem jako podkładkę potem już normalnie treningi w klatkach przez jakiś czas, a obecnie poszedłem w podobnym kierunku co Ty ale trochę inaczej zamiast cross fitu wybrałem calisthenics też ostro beztlenowo ale bardziej na siłe i elastyczność do masy, kardio na 2 miejscu

haha kiwi poleciało!!! tak jak Atlanticos mówił cholera Stary Twoja szklana kula staję się dla mnei łakomym kąskiem :d
Oj forum od tego jest sporo ale zajawke naszczescie zalapalem zanim internet zaczal istniec wiec ominely mnie te super porady super forumowych wojownikow :P

co do calisthenics to nie slyszalem przyznam szczerze, to tez obadam bo ostatnio mam sporo czasu na treningi :)

wybicie z trojkąta jednak zadzialalo i cos bylo mozna ugrac ale to takie ''sraly muchy'' wiec szkoda nawet pozycje otwierac.

Jestem za wykreceniem rogala na W1 (edek) i stworzenia mega knota :)

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

@ Atlanticos dzięki ja swoje zrobiłem mam dość :564:

@Overall - wpisz sobie na you tubie hannibal for king -to jest calithenics :) choć i bez drążka można, a korzenie ma jeszcze w starożytnej Grecji
a co do netu to fakt w każdej dziedzinie nazbierało się guru, ja zawsze wolałem próbować na własnej skórze aby instynkt podjął decyzję co najlepsze.

ok wziąłem drugą butelkę wina, uszanowanie Panowie :564:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

CZAS DOLARA :!:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 23:17 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

laktor pisze:@ Atlanticos dzięki ja swoje zrobiłem mam dość :564:

@Overall - wpisz sobie na you tubie hannibal for king -to jest calithenics :)

no i wszystko jasne, ja to znam tylko pod nazwą fitness from the streets, hannibal niszczy chociaz ruscy tez dają rade :)

styknie tego spamu, pozdro :564:

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

rafmax pisze:wydaje mi sie ze 1,2750 jest w tym tygodniu osiagalne na luzie, ale czy pojada z marszu czy po pullbacku tego nie wiem. osobiscie bede shorcił z ciasnymi stopami.
I zaczął się koncert życzeń...
JA swoje wykresy już pokazałem, będę gral na wzrosty, S/L na edku mam przeważnie 3 pipsa, na ejku max. 10 pipsów, przeważnie 3-8.
T/P 3020
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 23:39 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

mlodybogxde
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mlodybogxde »

eur/usd, sygnał reutersa, co sądzicie?

Pozycja: SHORT
Na poziomie: 1.2840
Otwarcie/zamknięcie: 26.03.2013 00:23
Take Profit : 1.2670
Stop Loss : 1.2970

Vanitas Vanitatum
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Vanitas Vanitatum »

ForexTig3r pisze:
rafmax pisze:wydaje mi sie ze 1,2750 jest w tym tygodniu osiagalne na luzie, ale czy pojada z marszu czy po pullbacku tego nie wiem. osobiscie bede shorcił z ciasnymi stopami.
JA swoje wykresy już pokazałem, będę gral na wzrosty, S/L na edku mam przeważnie 3 pipsa, na ejku max. 10 pipsów, przeważnie 3-8.
3-8 pipsów na ejku SL to 20 razy cię przecież wyrzuci z rynku zanim pójdzie w jakimś kierunku, nawet jeśli dobrze ten kierunek przewidziałeś...

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Vanitas Vanitatum pisze:
ForexTig3r pisze:
3-8 pipsów na ejku SL to 20 razy cię przecież wyrzuci z rynku zanim pójdzie w jakimś kierunku, nawet jeśli dobrze ten kierunek przewidziałeś...
No i :?:
Widzę co się dzieje i wchodzę dobrze zazwyczaj, częściej przy "błędnej decyzji" mam BE niż SL, także...
Obserwuję intensywnie edka i ejka równocześnie na M1 wraz z liniowym, Ja nie na kulawym MT4...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Zablokowany