dalem jednak polowe pozycji teraz - polowe dam jesli pojdzie w gore w okolice 8400... trzeba troche zaryzykowac zeby wyjaclaktor pisze: dokładnie po takim wystrzale teraz po prostu czekać na s ki:D swoją zostawiam na jutro tylko ją teraz zhedgowałem, dołożę jeśli ruszy w ciągu dnia , aż mi się nie chce za ejka brać, bo tutaj jest tak "łatwo prosto i przyjemnie" wracam do kina
DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 25.03.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
overall
Oj forum od tego jest sporo ale zajawke naszczescie zalapalem zanim internet zaczal istniec wiec ominely mnie te super porady super forumowych wojownikowlaktor pisze:
haha widzę że się musimy na inne forum przenieść![]()
ja bjj zacząłem jako podkładkę potem już normalnie treningi w klatkach przez jakiś czas, a obecnie poszedłem w podobnym kierunku co Ty ale trochę inaczej zamiast cross fitu wybrałem calisthenics też ostro beztlenowo ale bardziej na siłe i elastyczność do masy, kardio na 2 miejscu
haha kiwi poleciało!!! tak jak Atlanticos mówił cholera Stary Twoja szklana kula staję się dla mnei łakomym kąskiem
co do calisthenics to nie slyszalem przyznam szczerze, to tez obadam bo ostatnio mam sporo czasu na treningi
wybicie z trojkąta jednak zadzialalo i cos bylo mozna ugrac ale to takie ''sraly muchy'' wiec szkoda nawet pozycje otwierac.
Jestem za wykreceniem rogala na W1 (edek) i stworzenia mega knota
@ Atlanticos dzięki ja swoje zrobiłem mam dość
@Overall - wpisz sobie na you tubie hannibal for king -to jest calithenics
choć i bez drążka można, a korzenie ma jeszcze w starożytnej Grecji
a co do netu to fakt w każdej dziedzinie nazbierało się guru, ja zawsze wolałem próbować na własnej skórze aby instynkt podjął decyzję co najlepsze.
ok wziąłem drugą butelkę wina, uszanowanie Panowie
@Overall - wpisz sobie na you tubie hannibal for king -to jest calithenics
a co do netu to fakt w każdej dziedzinie nazbierało się guru, ja zawsze wolałem próbować na własnej skórze aby instynkt podjął decyzję co najlepsze.
ok wziąłem drugą butelkę wina, uszanowanie Panowie
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
CZAS DOLARA 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 23:17 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
overall
laktor pisze:@ Atlanticos dzięki ja swoje zrobiłem mam dość![]()
@Overall - wpisz sobie na you tubie hannibal for king -to jest calithenics![]()
no i wszystko jasne, ja to znam tylko pod nazwą fitness from the streets, hannibal niszczy chociaz ruscy tez dają rade
styknie tego spamu, pozdro
- ForexTig3r
- Maniak

I zaczął się koncert życzeń...rafmax pisze:wydaje mi sie ze 1,2750 jest w tym tygodniu osiagalne na luzie, ale czy pojada z marszu czy po pullbacku tego nie wiem. osobiscie bede shorcił z ciasnymi stopami.
JA swoje wykresy już pokazałem, będę gral na wzrosty, S/L na edku mam przeważnie 3 pipsa, na ejku max. 10 pipsów, przeważnie 3-8.
T/P 3020
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 23:39 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
mlodybogxde
- Bywalec

eur/usd, sygnał reutersa, co sądzicie?
Pozycja: SHORT
Na poziomie: 1.2840
Otwarcie/zamknięcie: 26.03.2013 00:23
Take Profit : 1.2670
Stop Loss : 1.2970
Pozycja: SHORT
Na poziomie: 1.2840
Otwarcie/zamknięcie: 26.03.2013 00:23
Take Profit : 1.2670
Stop Loss : 1.2970
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

3-8 pipsów na ejku SL to 20 razy cię przecież wyrzuci z rynku zanim pójdzie w jakimś kierunku, nawet jeśli dobrze ten kierunek przewidziałeś...ForexTig3r pisze:I zaczął się koncert życzeń...rafmax pisze:wydaje mi sie ze 1,2750 jest w tym tygodniu osiagalne na luzie, ale czy pojada z marszu czy po pullbacku tego nie wiem. osobiscie bede shorcił z ciasnymi stopami.
JA swoje wykresy już pokazałem, będę gral na wzrosty, S/L na edku mam przeważnie 3 pipsa, na ejku max. 10 pipsów, przeważnie 3-8.
- ForexTig3r
- Maniak

No iVanitas Vanitatum pisze:3-8 pipsów na ejku SL to 20 razy cię przecież wyrzuci z rynku zanim pójdzie w jakimś kierunku, nawet jeśli dobrze ten kierunek przewidziałeś...ForexTig3r pisze:I zaczął się koncert życzeń...rafmax pisze:wydaje mi sie ze 1,2750 jest w tym tygodniu osiagalne na luzie, ale czy pojada z marszu czy po pullbacku tego nie wiem. osobiscie bede shorcił z ciasnymi stopami.
Widzę co się dzieje i wchodzę dobrze zazwyczaj, częściej przy "błędnej decyzji" mam BE niż SL, także...
Obserwuję intensywnie edka i ejka równocześnie na M1 wraz z liniowym, Ja nie na kulawym MT4...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线