DayTrading: Piątek 22.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
zmieniam zdanie co do daily i tym bardziej nie wiem...
czyżby inside bar up?
czyżby inside bar up?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Pany, na ruchy trzeba poczekać do 23, wtedy się na większą skalę właśnie możliwości tradeowania zaczną.
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
tylko czy zdążysz otworzyć zlecenie, gumkę założyć i zarobić na spred?omi7 pisze:Pany, na ruchy trzeba poczekać do 23, wtedy się na większą skalę właśnie możliwości tradeowania zaczną.
Oczekuje spadków do okolic 2950 potem góra, na h4 i h1 przypomina to deczko orgr.
też tak uważam, myslę że powoli korekta do okolic 1.33
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
-
- Gaduła
Jeżeli nie dojdzie do porozumienia i w nocy będzie info, że cypr wychodzi ze strefy euro to 1,20 możemy nawet zaliczyć, nie wiem czy wchodzić w ogóle na rynek obecnie (na jakąkolwiek parę).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Otworzyć jak otworzyć ale zamknąć jest problemBemowo pisze:tylko czy zdążysz otworzyć zlecenie, gumkę założyć i zarobić na spred?omi7 pisze:Pany, na ruchy trzeba poczekać do 23, wtedy się na większą skalę właśnie możliwości tradeowania zaczną.

XTB:
dałem zamknięcie 23:01:34, wykonane 23:04:03.
3 pipsy poszły do kielni brokera...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
euro sie umnie otworzylo 18 pipsowa luka w dol
-
- Stały bywalec
Też życzył bym nie tylko sobie 1,3 ale ten temat z Cyprem nie daje mi spokoju. Ruski gazu nie chcą i wcale im się nie dziwię. Zależy to od decyzji Cypru. Wg. mnie zagranie z Ruskimi było po to aby mieć argument do renegocjacji warunków z Merkel. Swoją drogą komunikat do rosyjskich ambasad i obywateli zagranicą. Wywiad rosyjski jest dobry ale może to być najzwyczajniej w świecie manipulacja wywiadu a w tym są dobrzy... Jak na moje do określenia stanowiska Cypru spadki a potem raczej w górę.Vanitas Vanitatum pisze:Jeżeli nie dojdzie do porozumienia i w nocy będzie info, że cypr wychodzi ze strefy euro to 1,20 możemy nawet zaliczyć, nie wiem czy wchodzić w ogóle na rynek obecnie (na jakąkolwiek parę).