DayTrading: Piątek 22.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
Tu są alternatywy:
- akceptacja/brak akceptacji kretyńskiego pomysłu
- konsekwencje
- akceptacja/brak akceptacji kretyńskiego pomysłu
- konsekwencje
omi7 pisze:Raczyłbym zauważyć, że początek sesji tokijskiej jest uzależniony od czasu w Japonii niż w Stanach
handlare pisze:Słuszna uwaga
A czy to raczej nie jest zalezne od Nowej Zelandii?handlare pisze:Słuszna uwagaomi7 pisze:Raczyłbym zauważyć, że początek sesji tokijskiej jest uzależniony od czasu w Japonii niż w Stanach
Ze mnie dupa nie trejder!!!
rabit pisze:omi7 pisze:Raczyłbym zauważyć, że początek sesji tokijskiej jest uzależniony od czasu w Japonii niż w Stanachhandlare pisze:Słuszna uwagaA czy to raczej nie jest zalezne od Nowej Zelandii?handlare pisze:Słuszna uwagaomi7 pisze:Raczyłbym zauważyć, że początek sesji tokijskiej jest uzależniony od czasu w Japonii niż w Stanach
wielkanocny królik roz#### system:P
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Upss...wielkanocny królik roz#### system:P
Ale nie wielkanocny
BTW o ktorej godzinie sie dla was otwiera rynek jest zalezne tylko i wylacznie od waszego brokera. Tak naprawde rynek "chodzi" 24/7(mniej wiecej), dlatego powstaja luki weekendowe.
To prawda...rabit pisze:Upss...wielkanocny królik roz#### system:P
Ale nie wielkanocny
BTW o ktorej godzinie sie dla was otwiera rynek jest zalezne tylko i wylacznie od waszego brokera. Tak naprawde rynek "chodzi" 24/7(mniej wiecej), dlatego powstaja luki weekendowe.
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
Jak dla mnie padaka, myślicie ze zjedziemy dobrze w dół ?
Osobiscie jak spread sie zmieni u mojego brokera na normalny to S
'Nie myli się ten co nic nie robi'
nie mogłem się powtrzymać mea culpa:Prabit pisze:Upss...wielkanocny królik roz#### system:P
Ale nie wielkanocny
a co do reszty pełna zgoda, pytanie skoro jest to w pewnym sensie zależne od brokera, to czy nie jest logiczne że brokerzy powinni uznawać ludziom tylko sl a nie pełne luki?
-- Dodano: 24 mar 2013, 22:28 --
Hodis pisze:Jak dla mnie padaka, myślicie ze zjedziemy dobrze w dół ?
jak dla mnie to problematyczne bo niby D1 jest na s weekly też, ale... no właśnie ale...jak będzie luka w dół to próba domknięcia z lepszym lub gorszym skutkiem nastąpi więc ja poczekam jak to mam w zwyczaju;P
Aut viam inveniam aut faciam
Niby jest logiczne ale nie ekonomiczne z punktu widzenia brokera.laktor pisze:nie mogłem się powtrzymać mea culpa:Prabit pisze:Upss...wielkanocny królik roz#### system:P
Ale nie wielkanocny
a co do reszty pełna zgoda, pytanie skoro jest to w pewnym sensie zależne od brokera, to czy nie jest logiczne że brokerzy powinni uznawać ludziom tylko sl a nie pełne luki?
-- Dodano: 24 mar 2013, 22:28 --
Hodis pisze:Jak dla mnie padaka, myślicie ze zjedziemy dobrze w dół ?
jak dla mnie to problematyczne bo niby D1 jest na s weekly też, ale... no właśnie ale...jak będzie luka w dół to próba domknięcia z lepszym lub gorszym skutkiem nastąpi więc ja poczekam jak to mam w zwyczaju;P
-
- Gaduła
Jak widzicie CHF względem dolara i euro?