Zauważyliście, że już któryś raz z kolei najpierw jest odpał na Ujku (dziś przed południem), a później na Edku (po południu)?
Stąd też dwie wyraźnie rozróźnialne fale wzrostowe na Ejku.
Vanitas Vanitatum pisze:
Dlatego na weekend zawsze trzeba się wypróżnić.
k@#$@# az sie browarem zadławiłem
ja juz w S na ej nawet wtopa nie zmieni mi humoru
zamiast odśnieżać od wczoraj piwo i forex byś się wstydził
coś Ty się na szybkie s ki uparł?:D
co do wypróżniania przed weekendem kolejna zasada do zeszytu moich złotych forexowych myśli:P
Ktoś mi tu kiedyś ładnie wytłumaczył zasadę działania entropi "bałagan w garażu znów się sam zrobi, auto ubrudzi się ponownie a śnieg znów zasypie chodnik"....
Więc nei ma jak zimny browarek na kaca i S na jamniku
drulaka pisze: Ktoś mi tu kiedyś ładnie wytłumaczył zasadę działania entropi "bałagan w garażu znów się sam zrobi, auto ubrudzi się ponownie a śnieg znów zasypie chodnik"....
Więc nei ma jak zimny browarek na kaca i S na jamniku
to Forex Tygrys Cie wtedy zindoktrynował pamiętam:P
w sumei Twoja taktyka działa z browarkiem i s
fajna świeczka z h1 się na ejku zrobiła
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Powinniśmy szukać rozwiązania naszych problemów poza ramami wyznaczanymi przez Troikę, przy użyciu własnych sił lub dzięki wsparciu innych krajów, które chcą nam pomóc- pisze w komunikacie zarząd cypryjskiej partii AKEL.
Zaakceptowanie warunków stawianych przez Troikę, które naruszają decyzje ciał UE, wpędziłoby nas w zaklęty krąg coraz bardziej bolesnych żądań. Wszyscy Europejczycy widzą, że Unia Europejska chce zemścić się na Cyprze, podczas gdy pobłaża Turcji - krajowi, który przez niemal cztery dekady nielegalnie okupuje cześć cypryjskiego terytorium.- dodaje lewica.
[15:15]Podatek musi zostać
Powołując się na anonimowe źródła, Cypryjska Agencja Prasowa donosi, że Eurogrupa wymaga od Cypru, aby w ostatecznym kształcie pakietu ratunkowego znalazł się zapis mówiący o opodatkowaniu depozytów.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线