Ja może w porywach najwyżej połowę złapałem.
DayTrading: Piątek 22.03.2013
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
Jeśli ktoś wziął dzisiaj Ejka po 121,5 i przetrzymał cały ruch to chylę czoła.
- richard.cali
- Pasjonat

Oczywiście, generalnie to tylko czekać aż z cypryjskiej szafy wyleci kolejny trup, to kwestia czasu i stanie się nagle, "siła w prostocie" no i cierpliwość popłaca...trzeba szukać najprostszych sygnałowlaktor pisze:większa szansa na s może się pojawić po najbliższej świecy m30, ale z drugiej strony zasięg wzrostu to 124... więc niektórzy na pewno będą mieli zepsuty weekend jak się pomylą, pytanie kiedy wchodzić terazdrulaka pisze:ale ta S-ka kusi na EJkuchyba się nie opre
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
tyle zarobilismy od porannej kawy ze mozna tą S-ke brać z małym SL ... pytanie kiedy wejść... poobserwuje jeszcze spije browka a moze sie cos wydarzy 
Vanatis: wsiadlem do pociagu na stacji 121,78 i jechałem pierwszą klasą
Vanatis: wsiadlem do pociagu na stacji 121,78 i jechałem pierwszą klasą
jest pipnie
to o czym mówisz z charakterystyczną dla siebie uroczą dozą ironii może się sprawdzić przez weekend i zaowocować kolejną lukąrichard.cali pisze:Oczywiście, generalnie to tylko czekać aż z cypryjskiej szafy wyleci kolejny trup, to kwestia czasu i stanie się nagle, "siła w prostocie" no i cierpliwość popłaca...trzeba szukać najprostszych sygnałowlaktor pisze: większa szansa na s może się pojawić po najbliższej świecy m30, ale z drugiej strony zasięg wzrostu to 124... więc niektórzy na pewno będą mieli zepsuty weekend jak się pomylą, pytanie kiedy wchodzić teraz
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Dlatego na weekend zawsze trzeba się wypróżnić.laktor pisze:to o czym mówisz z charakterystyczną dla siebie uroczą dozą ironii może się sprawdzić przez weekend i zaowocować kolejną lukąrichard.cali pisze:Oczywiście, generalnie to tylko czekać aż z cypryjskiej szafy wyleci kolejny trup, to kwestia czasu i stanie się nagle, "siła w prostocie" no i cierpliwość popłaca...trzeba szukać najprostszych sygnałowlaktor pisze: większa szansa na s może się pojawić po najbliższej świecy m30, ale z drugiej strony zasięg wzrostu to 124... więc niektórzy na pewno będą mieli zepsuty weekend jak się pomylą, pytanie kiedy wchodzić teraz
-
Bemowo
3 warianty
luka,
ale urwał
ruch w trójkącie w ramach gartleya
luka,
ale urwał
ruch w trójkącie w ramach gartleya
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Okolice 1.3000 to moim zdaniem niezle miejsce na S , szkoda tylko ze dzisiaj piatek... 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
M5 na edku i ejmanie mówią ze coś się zacięło, to nie są dobre swiece w takim byczym trendzie po mocnej ciupadze w górę
- ZielonaMgielka
- Maniak

Vanitas Vanitatum pisze: Dlatego na weekend zawsze trzeba się wypróżnić.
k@#$@# az sie browarem zadławiłem
ja juz w S na ej
jest pipnie