a ja pisałem Wam maila dbając o Wasze portfele bracia Atlanticos i Drulaka zamiast samemu cisnąć lotem w longa i w tej minucie co napisałem post rozpoczął się mini rajd na 40 pipsów:P właśnie odebrałem dyplom loosera:Datlanticos pisze:juz zwialem... obecnie tylko zlotowka zarabialaktor pisze:proponuje zwiewać zanim walnie 60 pipsów w góre:P
DayTrading: Piątek 22.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
gartleY?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na EJ jestesmy wokolo 61,8 fibo, wiec moze teraz ...
W sumie atlanticos masz racje, po co psuc dobry dzien
przed chwilą dostałem po łapach więc sie dalej pchać nie będę 
W sumie atlanticos masz racje, po co psuc dobry dzien

jest pipnie
- ForexTig3r
- Maniak
.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 15:25 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Stały bywalec
Właśnie wyszedłem z Edzia. Też chyba dam spokój na dzisiaj. Nieźle poleciał w górę złapał 1.3;) Jestem bardzo zadowolony 

Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 15:25 przez Antonowitch, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
drulaka pisze:na EJ jestesmy wokolo 61,8 fibo, wiec moze teraz ...
W sumie atlanticos masz racje, po co psuc dobry dzienprzed chwilą dostałem po łapach więc sie dalej pchać nie będę

[15:15]Podatek musi zostać
Powołując się na anonimowe źródła, Cypryjska Agencja Prasowa donosi, że Eurogrupa wymaga od Cypru, aby w ostatecznym kształcie pakietu ratunkowego znalazł się zapis mówiący o opodatkowaniu depozytów.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 15:27 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- atlanticos
- Maniak
też mnie kusi, ale po znakomitym tygodniu nie chcę sobie na mecz popsuć nastroju więc jednak podziękuję dziś już rynkowi... tylko obserwacja i potem weekenddrulaka pisze:ale ta S-ka kusi na EJkuchyba się nie opre
dyscyplina musi byc bo jak nie to rynek od razu pasa na tylek da

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
racja, szkoda z jakimś zbukiem zostać przez weekend, zwłaszcza, że harmoniczna jest pro spadkowa.....?atlanticos pisze:też mnie kusi, ale po znakomitym tygodniu nie chcę sobie na mecz popsuć nastroju więc jednak podziękuję dziś już rynkowi... tylko obserwacja i potem weekenddrulaka pisze:ale ta S-ka kusi na EJkuchyba się nie opre
większa szansa na s może się pojawić po najbliższej świecy m30, ale z drugiej strony zasięg wzrostu to 124... więc niektórzy na pewno będą mieli zepsuty weekend jak się pomylą, pytanie kiedy wchodzić terazdrulaka pisze:ale ta S-ka kusi na EJkuchyba się nie opre
Aut viam inveniam aut faciam