Scalping w innym wydaniu...
Re: Scalping w innym wydaniu...
S na edku, podwójny szczyt i LT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Witam,
kilka wejść...edek LT, ejek podwójny szczyt + SR, na dziś mi starczy, coś koło 50p
kilka wejść...edek LT, ejek podwójny szczyt + SR, na dziś mi starczy, coś koło 50p

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Odbicie od małego SR'a oraz retest LT
SL - 5,3 pipsa
P.S. Wesołych Świąt Dla Wszystkich Czytających
SL - 5,3 pipsa

P.S. Wesołych Świąt Dla Wszystkich Czytających

"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."
Arcio, pięknie, graty!
p.s S na edku, LT i mocny SR...
EDIT: SL zaliczony -5p
p.s S na edku, LT i mocny SR...
EDIT: SL zaliczony -5p
Mandrejk zerknij na mój avatar - musi być dokładniemandrejk pisze:Arcio, pięknie, graty!

a tak na serio to po prostu rozumiem co rynek dzisiaj robi

"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."
Witam,
100p w jednym treidzie, rzadko mi się to zdarza powiem szczerze , dwa razy mi się kliknęło
i jakoś tak wyszło
100p w jednym treidzie, rzadko mi się to zdarza powiem szczerze , dwa razy mi się kliknęło
i jakoś tak wyszło

hej! moge zapytac jaki % kapitalu ryzykujesz w pojedynczym trejdzie?
pozdrawiam!
pozdrawiam!
Tu Masz odpowiedzmlody87 pisze:hej! moge zapytac jaki % kapitalu ryzykujesz w pojedynczym trejdzie?
pozdrawiam!
http://forex-nawigator.biz/forum/z-oty- ... 6-630.html
Dzieki:)
10% to wydaje mi sie duzo... duze masz obsowki kapitalu? Czy bardzo szybko tniesz straty?
Pytam z ciekawosci bo tez przymierzam sie do skalpowania:)
10% to wydaje mi sie duzo... duze masz obsowki kapitalu? Czy bardzo szybko tniesz straty?
Pytam z ciekawosci bo tez przymierzam sie do skalpowania:)