mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Re: BRE Forex ECN
Tak przy okazji. Czy któryś z polskich brokerów ma na platformie czas GMT?
Witam
`mam pytanie : Jak długo się czeka na telefon w sprawie podpisania umowy na konto real?
`mam pytanie : Jak długo się czeka na telefon w sprawie podpisania umowy na konto real?
No właśnie raczej niktDigitalSmoke pisze:Tak przy okazji. Czy któryś z polskich brokerów ma na platformie czas GMT?

Po wypełnieniu formularza on-line czekasz na kuriera (1-3 dni?) z umową, którą należy podpisać i jest zabierana przez kuriera spowrotem.Deejay24h pisze:Witam
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Po wypełnieniu formularza on-line czekasz na kuriera (1-3 dni?) z umową, którą należy podpisać i jest zabierana przez kuriera spowrotem.[/quote]Deejay24h pisze:Witam
Chodziło mi o przypadek w którym wybrałem opcje podpisania umowy w punkcie obsługi .
Chodziło mi o przypadek w którym wybrałem opcje podpisania umowy w punkcie obsługi .[/quote]Deejay24h pisze:Po wypełnieniu formularza on-line czekasz na kuriera (1-3 dni?) z umową, którą należy podpisać i jest zabierana przez kuriera spowrotem.Deejay24h pisze:Witam
jesli podpisujesz uumowe w POKU to umowe masz od razu...
natomiast konto aktywowane dopiero po zaksiegowaniu srodkow czyli :
1) jezeli przelewasz srodki z grupy BRE to jakies 15 min...
2) jezeli przelewasz srodki z innego banku to do paru godzin zalezy z jakiego banku
3) jezeli wplacasz gotowka w oddziale Bre banku to od razu
wybor nalezy do ciebie...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Tyle to ja wiem.
Wybrałem opcje podpisania umowy w oddziale i mam czekać na telefon kiedy dokumenty będą gotowe .
I moje pytanie tego się właśnie tyczy ile czasu zajmuje im przygotowanie tych dokumentów ??
Wybrałem opcje podpisania umowy w oddziale i mam czekać na telefon kiedy dokumenty będą gotowe .
I moje pytanie tego się właśnie tyczy ile czasu zajmuje im przygotowanie tych dokumentów ??
- BRE FX ECN
- Gaduła
Zaraz po wypełnieniu formularza na stronie https://breforex.pl/df/Registration można udać się do wybranego Punktu Obsługi Klienta w celu podpisania umowy.Deejay24h pisze:Tyle to ja wiem.
W kwestiach indywidualnych prosimy o kontakt za pośrednictwem czatu http://breforex.pl/czat, być może pojawił się problem z numerem telefonu.
Dziękuje za odpowiedz sprawa wyjaśniona 

koszty prowizji na rachunku real:
para EURYEN: około 36 zł za otwarcie transakcji 1,0 lota
para GBPUSD: około 39 zł za otwarcie transakcji 1,0 lota
Czy to duzo???
Czy to duzo???
Dużo/mało to pojęcia względne.kuchara23 pisze:koszty prowizji na rachunku real:
Czy to duzo???
Na GBP/USD 1.0 pips przy 1.0 locie = 10 USD, czyli jakieś 32,60 zł. Oznacza to, że prowizja wynosi ok. 1.2 pips + bardzo niskie spready, dzięki czemu zamykasz się w kosztach ok. 1.5 pips. Dodatkowo teraz trwa promocja więc można ten koszt sobie obniżyć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu