mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
czy przedstawiciel BRE mogl by odpowiedziec na moje pytania...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Witam.
Czy konto demo na BRE jest bezterminowe?
Pzdr
Pzdr
jest terminowe.. okres to 1 miesiac, ale mozna zawsze przedluzyc na tej samej platformie bez zadnych innych dlugich procedur... jest to łatwe dla kazdegokris77 pisze:Witam.
Pzdr
Jest na 90 dni ale myślę, że nie będzie problemu żeby broker przedłużył ważnośc konta lub zawsze można otworzyć kolejny rachunek.
edit:
1 miesiąc? Może coś się niedawno zmieniło ale wcześniej informacja mailowa mówiła co innego:
edit:
1 miesiąc? Może coś się niedawno zmieniło ale wcześniej informacja mailowa mówiła co innego:
Twoja rejestracja przebiegła pomyślnie. Od dzisiaj przez 90 dni możesz korzystać z w pełni funkcjonalnego rachunku DEMO, dzięki któremu dowiesz się, jak wykonywać transakcje na parach walutowych, surowcach i indeksach giełdowych.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Do brokera:
Czy dałoby się w kolejnej wersji BRE Smart Orders dać opcję wyboru narożnika, w którym się to okienko pokazuje? W preferencjach jest już coś takiego zrobione, ale tylko dla komunikatów.
W lewym górnym rogu wiele wskaźników wyświetla swoje komunikaty, między innymi korHarmonics (do wyszukiwania formacji harmonicznych), z którego korzystam. A okienko BRE SO zasłania mi to
Wiem, że jest możliwość odpięcia BRE SO od wykresu i ustawienia poza okienkiem wykresu, ale to z kolei zabiera tak cenną przestrzeń roboczą.
Mam nadzieję, że inni userzy z forum mnie poprą
Czy dałoby się w kolejnej wersji BRE Smart Orders dać opcję wyboru narożnika, w którym się to okienko pokazuje? W preferencjach jest już coś takiego zrobione, ale tylko dla komunikatów.
W lewym górnym rogu wiele wskaźników wyświetla swoje komunikaty, między innymi korHarmonics (do wyszukiwania formacji harmonicznych), z którego korzystam. A okienko BRE SO zasłania mi to

Wiem, że jest możliwość odpięcia BRE SO od wykresu i ustawienia poza okienkiem wykresu, ale to z kolei zabiera tak cenną przestrzeń roboczą.
Mam nadzieję, że inni userzy z forum mnie poprą

Przegrałam z własnymi słabościami. Koniec z fx, zaczynam nowe życie i jestem zadowolona jak nigdy 

Proszę Cię Julka, nie histeryzujjuliasent pisze:Wiem, że jest możliwość odpięcia BRE SO od wykresu i ustawienia poza okienkiem wykresu, ale to z kolei zabiera tak cenną przestrzeń roboczą.

BSO jest tak świetnym dodatkiem, że na każdym pulpicie roboczym znajdzie się dla niego miejsce, szczególnie po odpięciu
Obowiazuje od 14.04.2013
Uwaga: Automatyczne zamknięcie pozycji (STOP-OUT) nastąpi w przypadku, gdy wartość Margin Level spadnie poniżej 80%. Margin Level to iloraz Equity (bieżącej wyceny rachunku uwzględniającej wynik z otwartych pozycji) / Margin (Środki zablokowane jako zabezpieczenie otwartych pozycji) wyrażony w procentach.
Przy spadku Margin level poniżej 80% otwarte pozycje będą zamykane po cenach rynkowych, począwszy od najbardziej stratnej. Zamykane będą kolejne pozycje do momentu, w którym wartość Equity przekroczy 80% wymaganego depozytu. W celu uniknięcia zamknięcia pozycji w ten sposób należy odpowiednio wcześniej uzupełnić depozyt zabezpieczający.
Wezwanie do uzupełnienia depozytu (Margin call) następuje w przypadku spadku Margin Level poniżej 100%. Odbywa się to za pośrednictwem platformy w formie podświetlenia na czerwono wiersza pokazującego saldo rachunku (okno Terminal w zakładce Handel w platformie traksancyjnej BReTrader).
Minimalny poziom Margin Level, przy którym można zawierać kolejne transakcje to 100%.
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
-
- Pasjonat
Nie wiem czy dobrze rozumiem, bo też mi przyszedł ten komunikat, więc niech mnie ktoś poprawi - czy to oznacza w rzeczywistości, że w zasadzie to nie bardzo będzie można korzystać z dźwigni?
Przepraszam, już chyba zrozumiałem po wczytaniu się.
Przepraszam, już chyba zrozumiałem po wczytaniu się.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 17:12 przez PaulGilbert, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz sobie korzystać z dźwigni do woli. To jest info o tym, kiedy pozycje będą zamykane automatycznie.
Głównie chodzi o to żeby uchronić klienta od wejścia na debet na skutek luki lub dynamicznej zmiany kursu. Osoby, które grają na granicy nie będą zadowolone ale te, które czasem mają problem z zarządzaniem kapitałem i kontrolą pozycji powinny traktować to zdecydowanie na plus. Dla większości zapewne zmiana będzie bez większego znaczenia
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu