Z nedzy do pieniedzy ..:)
-
- Pasjonat
Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)
Od niedawna czytam wszystkie regularnie prowadzone dzienniki, w tym także Twój. Zauważyłem, że wrzucasz "opcje" na poszczególne dni i niektóre zaznaczasz kolorowo. Wybacz moje pytanie, bo pewnie dla większości czytelników to oczywiste, ale co to takiego? Czy dobrze rozumiem, że to Twoje prognozy co do danych par?
tak wrzucam opcje prawie codziennie... to nie sa moje prognozy..PaulGilbert pisze:Od niedawna czytam wszystkie regularnie prowadzone dzienniki, w tym także Twój. Zauważyłem, że wrzucasz "opcje" na poszczególne dni i niektóre zaznaczasz kolorowo. Wybacz moje pytanie, bo pewnie dla większości czytelników to oczywiste, ale co to takiego? Czy dobrze rozumiem, że to Twoje prognozy co do danych par?
te ktore zaznaczam na niebiesko to oznacza ze mam dana pare walutowa ( czyli posiadam otwarta pozycje..)
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
-
- Pasjonat
Dzięki. Jeżeli to nie tajemnica, to z jakich serwisów korzystasz? Widzę, że sporo cytujesz z zagranicznych. Są jakieś równie dobre polskie serwisy informacyjne dotyczące walut?
korzystam z platnego serwisu : http://www.djnewswires.com/PaulGilbert pisze:Dzięki. Jeżeli to nie tajemnica, to z jakich serwisów korzystasz? Widzę, że sporo cytujesz z zagranicznych. Są jakieś równie dobre polskie serwisy informacyjne dotyczące walut?
nie znam zadnych dobrych polskich serwisow...( wszystkie ktore sa i tak czerpia newsy z tego adresu co podalem wyzej , nawet Reuters... )
CYPR
o 11.00 wedlug naszego czasu w publicznej telewizji rzecznik rzadu cypryjskiego zlozy oswiadczenie.....
o 11.00 wedlug naszego czasu w publicznej telewizji rzecznik rzadu cypryjskiego zlozy oswiadczenie.....
CYPR
plotki ,plotki teraz wracaja do pierwotnego planu aby opodatkowac wszystkie depozyty...
plotki ,plotki teraz wracaja do pierwotnego planu aby opodatkowac wszystkie depozyty...
CYPR
plotki ,plotki Trojka chce wiecej kasy...przedtem chciala 5mld 800tys euro a teraz 6mld 700tys czyli ponad 1 mld wiecej....ciekawie zanosi sie...
plotki ,plotki Trojka chce wiecej kasy...przedtem chciala 5mld 800tys euro a teraz 6mld 700tys czyli ponad 1 mld wiecej....ciekawie zanosi sie...
Andy w czasie weekendu mogą pojawić się kolejne rewelacje, dealu się nie spodziewam, chyba że ktoś będzie chciał zrobić kolejną dużą lukę 

Sky is the limit
jeszcze maja duuzo czasu do zamkniecia rynkow...mryko pisze:Andy w czasie weekendu mogą pojawić się kolejne rewelacje, dealu się nie spodziewam, chyba że ktoś będzie chciał zrobić kolejną dużą lukę
najlepiej zostac bez pozycji na weekend....
i zobaczyc jak w niedziele sie otworzy...
Prlament Cypryjski ma zebrac sie dzis...wiec chyba blisko sa...
Trojka naciska na 15% podatek od depozytow....
zastanawiam sie czy nie zostac z pozycja na weekend....
zastanawiam sie czy nie zostac z pozycja na weekend....