Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
potencjalny cel 1,15 chyba ze odbije od 1,265 wtedy 1,42
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 20:52 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
to w skrócie;
teraz spadki, aktulaną sytuację znasz (walka o trend zainicjowany w końcu lipca 2012), to wiesz ze jak spadnie to widzę opór na 1,265, i tam albo cos się wydarzey, i polecimy up, z jakimiś przystankami do 1,42, a jak się coś wydarzy w przeciwną stronę, to lecimy na 1,15, może jeszcze obronić ten trend i wybić wyżej niż 1,42, ale to takie dywagacje .... sciętej głowy