gdzie Riczardek ?
kupuj Rysio , jest ponizej 1,2900
DayTrading: Czwartek 21.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.03.2013
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

ej na m30 zanegował gartley'a
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rychu już zarobił, teraz pije cole i je czipsy, i nie siedzi przed ekg tylko luz ma już
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Może w ogóle nie spaść a mi mimo to zdrożeje EUR USD i CHF,Próbują zatrzymać EU na stabilnym poziomieBOCZEK pisze:to w skrócie;
teraz spadki, aktulaną sytuację znasz (walka o trend zainicjowany w końcu lipca 2012), to wiesz ze jak spadnie to widzę opór na 1,265, i tam albo cos się wydarzey, i polecimy up, z jakimiś przystankami do 1,42, a jak się coś wydarzy w przeciwną stronę, to lecimy na 1,15, może jeszcze obronić ten trend i wybić wyżej niż 1,42, ale to takie dywagacje .... sciętej głowy
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
ben latem gadał ze normalny kurs edka to 1,35, ostanio merkel gadała ze normlne widełki cenowe to zakres miedzy 1,3 a 1,4
wieć może czekać nas trejderów łatwy zarobek

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no i czy urwie ? 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Kuroda też gada o luzowaniu jena podniesieniu inflacji http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... ursie-jena am jen jak sie umacniał tak się umacnia dalejBOCZEK pisze:ben latem gadał ze normalny kurs edka to 1,35, ostanio merkel gadała ze normlne widełki cenowe to zakres miedzy 1,3 a 1,4
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- ForexTig3r
- Maniak
Scenariusz dla mnie bazowy, że ten motyl na 3 osiągnie 2660.Bemowo pisze:tu nie będzie litości dla grających na krótko
tj 9 miesiąc konsolidacji
-- Dodano: czw 21-03-2013, 19:23 --
wskaźnik znalazł jeszcze możliwość takiego scenariusza
Na Jenie warto grać pod ten kanał.drulaka pisze:ja mam większy wybór ;-)BOCZEK pisze:jen technicznie
-- Dodano: 21 mar 2013, 21:15 --
Kiedy to byłoBemowo pisze: jak rozoczynałem przygodę na forexie wszedłem w oil 0,3 lota, (37 dolarów za baryłkę) po tygdniu byłem 100% na plusie i to wyłączyłem.
tu nie chodzi o 20 - 30 pipsów.
Gra jest warta świeczki - miesięcznej

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
a może zamykamy lukę?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
Racjonalnie to EDEK nie ma tak naprawdę szans na wzrosty o pokonanie tak silnych oporów TL D1 i miesięcznych.atlanticos pisze:ale masz rozrzutBOCZEK pisze:edek mn zwraca uwagę
potencjalny cel 1,15chyba ze odbije od 1,265 wtedy 1,42
![]()
jak Ci co prognozę na marzec robili 1.37 ale dwa dni temu poprawili na 1.30
ot kilka pipsów w tą czy w tą nie gra roli
Jak widać wzrosty są bardzo marne byczki siły nie mają na takie szoł.
Przeczekują trochę te spadeczki, bo jakbyśmy do mają byli przy 1.20 to gdzie potem

Cypr Edka pogrążył, noł szens.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线