Po co wiec się zastanawiać jak widać konsole jak byk chyba ze Cypr ogłosi bankructwogreg811 pisze:zawsze sa trzy rozwiązania: góra, dół lub bokiemcugan pisze:możemy lub nie lub na weekend nowa luka w dól lub góręgreg811 pisze:a może zamykamy lukę?
DayTrading: Czwartek 21.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
No to qu..wa zamykam swoje S na cable, jak sygnały są ogólnie dostępne na forum to ja to pie...le, zaraz sie automaty zwiedzą i naszpącągreg811 pisze:skąd te sygnały?gielda hpu pisze:podaje sygnaly forex aktualne kabel h4 ,h1 m30 sell

co wtedy z lokatami, całe ich?
-- Dodano: czw 21-03-2013, 22:37 --
L na jamniku SL5pipek
-- Dodano: czw 21-03-2013, 22:37 --
L na jamniku SL5pipek
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Możesz pokazaćszczudlo6 pisze:Na Edku na m15 wyrysował się piekny rgr i teoretycznie powinno lecieć teraz w górę z poziomu 1,289...

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
baedzie ciężko bo po przeczytaniu postu musiałby być orgrcugan pisze:Możesz pokazaćszczudlo6 pisze:Na Edku na m15 wyrysował się piekny rgr i teoretycznie powinno lecieć teraz w górę z poziomu 1,289...

drulaka, kostka podpowiada
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 21:41 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
najpierw naucz się odróżniać interwał m15 od H1 ty ergieerzeszczudlo6 pisze:Na Edku na m15 wyrysował się piekny rgr i teoretycznie powinno lecieć teraz w górę z poziomu 1,289...

lokat nie ma są papierki obligacji greckich a tego gówna nikt nie chce nawet za darmoBOCZEK pisze:co wtedy z lokatami, całe ich?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...