w sumie racja, nie wiem czemu tak uparcie czekam na nim na duży zjazd, ale po prostu te h4 tak wyglądają że w którymś momencie powinno łupnąć i to konkretnie na dól, no ale widać jeszcze nei teraz chybaBemowo pisze:cholera go wie, może być jeszcze porządny strzałlaktor pisze:czy dobrze widzę że kabel zaraz leci na dół czy mi kac przeszkadza?
DayTrading: Czwartek 21.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.03.2013
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
laktor pisze:w sumie racja, nie wiem czemu tak uparcie czekam na nim na duży zjazd, ale po prostu te h4 tak wyglądają że w którymś momencie powinno łupnąć i to konkretnie na dól, no ale widać jeszcze nei teraz chybaBemowo pisze:cholera go wie, może być jeszcze porządny strzałlaktor pisze:czy dobrze widzę że kabel zaraz leci na dół czy mi kac przeszkadza?
poza brzydkim H1 ostatnim nic poki co nie wsakzuje na łubu-du. narysuj sobie TL poszczytach z 02.01.2013 i 08.02.2013. Mysle ze do niej zmierzamy
Is This The New "Scariest" European Chart?

poza brzydkim H1 ostatnim nic poki co nie wsakzuje na łubu-du. narysuj sobie TL poszczytach z 02.01.2013 i 08.02.2013. Mysle ze do niej zmierzamy[/quote]
a dzięki rozjaśniła mi ta TL trochę moją pomroczność kablową;]
a dzięki rozjaśniła mi ta TL trochę moją pomroczność kablową;]
dobre dane ze stanów idziemy w dół>?
a dzięki rozjaśniła mi ta TL trochę moją pomroczność kablową;][/quote]laktor pisze:poza brzydkim H1 ostatnim nic poki co nie wsakzuje na łubu-du. narysuj sobie TL poszczytach z 02.01.2013 i 08.02.2013. Mysle ze do niej zmierzamy
jak sie tak teraz blizej mu przyjrzałem to mozna powiedziec ze na 1,5185 tez siedzi opor (szczegolnie widac go na h4) i ta H1 moze sie wpisywac idealnie w ten poziom. ja to kabla narazie sobie odpuszczam bo nie mam przekonania co do kierunku
- atlanticos
- Maniak
kiwi po wczorajszym PKB trzaska kolejne opory jak zapałki... Wydaje mi się że pierwszy dobry poziom na przekrecenie L-ki na S-kę to 8380, co sądzicie?
za chwilę kanadyjska rakieta chyba wystrzeli

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
popieram, nawet ichimoku na h4 popiera Twoja tezę więc jak ja bym mógł inaczej;]atlanticos pisze:kiwi po wczorajszym PKB trzaska kolejne opory jak zapałki... Wydaje mi się że pierwszy dobry poziom na przekrecenie L-ki na S-kę to 8380, co sądzicie?
może nawet 8385
Kiwi ma potencjał na okolicę 0,846 fakt że z korektami po drodzeatlanticos pisze:kiwi po wczorajszym PKB trzaska kolejne opory jak zapałki... Wydaje mi się że pierwszy dobry poziom na przekrecenie L-ki na S-kę to 8380, co sądzicie?

Tak myślę !!
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 13:32 przez speedpips, łącznie zmieniany 1 raz.
trochę konsoli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.