cholerna psychologia masz racjęForexTig3r pisze:Bemowo pisze:Bemowo pisze:
Nie po prostu chcę to wykorzystać przy spadkach bo wtedy świeczek ni ma jak jest S, lepiej się gra na wzrosty.
DayTrading: Czwartek 21.03.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.03.2013
atlanticos - od kiedy jesteś w tym Longu na Edku?
- ForexTig3r
- Maniak

Nie działa mi ten wskaźnik na crossie...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- atlanticos
- Maniak
od dzis, na s-ce na usdpln tezcajto pisze:atlanticos - od kiedy jesteś w tym Longu na Edku?
pisałem wczoraj że jeszcze dziś zejdzie po drugie ramie i dopiero up
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Stały bywalec
Może taki wskaźnik: http://codebase.mql4.com/7069ForexTig3r pisze:Nie po prostu chcę to wykorzystać przy spadkach bo wtedy świeczek ni ma jak jest S, lepiej się gra na wzrosty.Bemowo pisze:Z tym do góry nogami dobreBemowo pisze:
Jest overlaychart, na którym możesz wykres zrobić lustrzany![]()
tak to wygląda
szukasz poziomu lustra wody?

Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 12:17 przez Antonowitch, łącznie zmieniany 1 raz.
No to bracie nie wiem jak wchodziłeś po 1.2883, bo u mnie tylko dwie M1 dotknęły tego poziomu, a żadna nie zamknęła się na nim.atlanticos pisze:od dzis, na s-ce na usdpln tezcajto pisze:atlanticos - od kiedy jesteś w tym Longu na Edku?
Tak technicznie się pytam...
- atlanticos
- Maniak
2879 miałem dzisiejsze minimum bracie na admiral markets, kto ma tam konto ten CI potwierdzi, pewnie usdpln po 3.24 tez nie miales? a ja mialem i mam tam Scajto pisze:No to bracie nie wiem jak wchodziłeś po 1.2883, bo u mnie tylko dwie M1 dotknęły tego poziomu, a żadna nie zamknęła się na nim.atlanticos pisze:od dzis, na s-ce na usdpln tezcajto pisze:atlanticos - od kiedy jesteś w tym Longu na Edku?
Tak technicznie się pytam...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Moim zdaniem to ciekawy poziom, o którym piszesz ale... obawiam się że za dużo ludzi liczy na odbicie na edku i za łatwe to do przewidzenia mi się wydaje żeby było prawdziwe. W sell na usd/pln wchodzę jak w dym przy 3.3050. teraz może też ale malutkim volumenem.atlanticos pisze:proponuje spojrzec tez na usdpln - pisałem wczesniej ze 3.24 jest dobrym miejscem na S ale obecny poziom z wiekszym stopem tez nie przeraza... jak edek sie bedzie umacnial to i złotowka cos skubnie z tego
Zwróćcie po za tym uwagę na eur/pln pomimo wzrostów na edku złotówa ostro tu traci.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 12:22 przez MowmiSasiad, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś podobnego też na kablu było kilkanaście miesięcy temu, nie sprawdzałem wtedy takich mierzeń, ale wiem, że w dość niepozorny sposób przeszliśmy z fali 1 do 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
M jak Miłość Nam się na wykresie robi...
Potem pojedziem do Drabiny
Potem pojedziem do Drabiny
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线