DayTrading: Czwartek 21.03.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 21.03.2013
proponuje spojrzec tez na usdpln - pisałem wczesniej ze 3.24 jest dobrym miejscem na S ale obecny poziom z wiekszym stopem tez nie przeraza... jak edek sie bedzie umacnial to i złotowka cos skubnie z tego
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Z tym do góry nogami dobreBemowo pisze:Jest overlaychart, na którym możesz wykres zrobić lustrzanyForexTig3r pisze:Ktoś zna jakiś wskaźnik, który by pokazywał świeczki odwrotnie
Tzn. EURUSDUSDEUR

tak to wygląda
szukasz poziomu lustra wody?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Jak najbardziej bierze pod uwagę - pisałem już dwa dni temu, że mi to właśnie na lukę wyczerpania wygląda i później up.atlanticos pisze:edek jak na razie zgodnie z wczorajszymi założeniami... pisałem wieczorem że dziś mamy zjazd do 1.29 moze 2880 zeby dorobic ramie orgr'a i potem up... orgr'a już mamy, rynek zweryfikuje czy bedzie UPduuuuuuuży UP
nikt nie bierze pod uwagę że luka mogła być luką wyczerpania - teraz orgr tylko by to potwierdził... ale to mój punkt widzenia
Dodatkowo na UJku mamy bardzo silny trend wzrostowy, a dzisiejsze "załamanie" jest ledwie niewielką korektą wczorajszych wzrostów, więc czekam jeszcze na dane ze stanów, bo może wtedy bujać i wchodzę mocno w ejka na L.
- atlanticos
- Maniak
podobnie myslimy,...ja narazie njestem w S-ce na usdpln i L-ce na edku ale na ejka też mam ochote...tyle ze po danych bo mi on na target 1.26-1.27 wyglądaVanitas Vanitatum pisze:Jak najbardziej bierze pod uwagę - pisałem już dwa dni temu, że mi to właśnie na lukę wyczerpania wygląda i później up.atlanticos pisze:edek jak na razie zgodnie z wczorajszymi założeniami... pisałem wieczorem że dziś mamy zjazd do 1.29 moze 2880 zeby dorobic ramie orgr'a i potem up... orgr'a już mamy, rynek zweryfikuje czy bedzie UPduuuuuuuży UP
nikt nie bierze pod uwagę że luka mogła być luką wyczerpania - teraz orgr tylko by to potwierdził... ale to mój punkt widzenia
Dodatkowo na UJku mamy bardzo silny trend wzrostowy, a dzisiejsze "załamanie" jest ledwie niewielką korektą wczorajszych wzrostów, więc czekam jeszcze na dane ze stanów, bo może wtedy bujać i wchodzę mocno w ejka na L.
ciekawe - luka wyczerpania - po googluje dziekiatlanticos pisze:edek jak na razie zgodnie z wczorajszymi założeniami... pisałem wieczorem że dziś mamy zjazd do 1.29 moze 2880 zeby dorobic ramie orgr'a i potem up... orgr'a już mamy, rynek zweryfikuje czy bedzie UPduuuuuuuży UP
Nie ma bata, jak nie zdarzą się cuda edek idzie do góry.
Cholera wie jak to odbierac? inna skala i co innego pokazuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Popatrzmy na edka fundamentalnie.
Ostatnimi dniami same złe, bardzo złe, lub fatalne newsy. Bankructwo cypru, groźba niestabilności bankowej całej uni, teraz beznadziejne dane, a edzio nie chce spadać. No to co musiałoby się jeszcze wydarzyć żeby edek przebił 1,29 na dobre? Wybuch bomby atomowej?
A jeśli nie chce spadać...
Ostatnimi dniami same złe, bardzo złe, lub fatalne newsy. Bankructwo cypru, groźba niestabilności bankowej całej uni, teraz beznadziejne dane, a edzio nie chce spadać. No to co musiałoby się jeszcze wydarzyć żeby edek przebił 1,29 na dobre? Wybuch bomby atomowej?
- atlanticos
- Maniak
Vanitas Vanitatum pisze:Popatrzmy na edka fundamentalnie.

jak teraz w godzine nie przekreca swiecy h4 to mamy sygnał ze hoho

Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 11:59 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
- ForexTig3r
- Maniak
Nie po prostu chcę to wykorzystać przy spadkach bo wtedy świeczek ni ma jak jest S, lepiej się gra na wzrosty.Bemowo pisze:Z tym do góry nogami dobreBemowo pisze:Jest overlaychart, na którym możesz wykres zrobić lustrzanyForexTig3r pisze:Ktoś zna jakiś wskaźnik, który by pokazywał świeczki odwrotnie
Tzn. EURUSDUSDEUR
![]()
tak to wygląda
szukasz poziomu lustra wody?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线