DayTrading: Czwartek 21.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 mar 2013, 23:15

Wzrost
24
52%
Bez zmian
4
9%
Spadek
18
39%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 21.03.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

proponuje spojrzec tez na usdpln - pisałem wczesniej ze 3.24 jest dobrym miejscem na S ale obecny poziom z wiekszym stopem tez nie przeraza... jak edek sie bedzie umacnial to i złotowka cos skubnie z tego
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

Bemowo pisze:
ForexTig3r pisze:Ktoś zna jakiś wskaźnik, który by pokazywał świeczki odwrotnie :?:
Tzn. EURUSD -> USDEUR :?:
Jest overlaychart, na którym możesz wykres zrobić lustrzany
Z tym do góry nogami dobre :d

tak to wygląda

szukasz poziomu lustra wody?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Vanitas Vanitatum
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Vanitas Vanitatum »

atlanticos pisze:edek jak na razie zgodnie z wczorajszymi założeniami... pisałem wieczorem że dziś mamy zjazd do 1.29 moze 2880 zeby dorobic ramie orgr'a i potem up... orgr'a już mamy, rynek zweryfikuje czy bedzie UP ;) duuuuuuuży UP

nikt nie bierze pod uwagę że luka mogła być luką wyczerpania - teraz orgr tylko by to potwierdził... ale to mój punkt widzenia
Jak najbardziej bierze pod uwagę - pisałem już dwa dni temu, że mi to właśnie na lukę wyczerpania wygląda i później up.
Dodatkowo na UJku mamy bardzo silny trend wzrostowy, a dzisiejsze "załamanie" jest ledwie niewielką korektą wczorajszych wzrostów, więc czekam jeszcze na dane ze stanów, bo może wtedy bujać i wchodzę mocno w ejka na L.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Vanitas Vanitatum pisze:
atlanticos pisze:edek jak na razie zgodnie z wczorajszymi założeniami... pisałem wieczorem że dziś mamy zjazd do 1.29 moze 2880 zeby dorobic ramie orgr'a i potem up... orgr'a już mamy, rynek zweryfikuje czy bedzie UP ;) duuuuuuuży UP

nikt nie bierze pod uwagę że luka mogła być luką wyczerpania - teraz orgr tylko by to potwierdził... ale to mój punkt widzenia
Jak najbardziej bierze pod uwagę - pisałem już dwa dni temu, że mi to właśnie na lukę wyczerpania wygląda i później up.
Dodatkowo na UJku mamy bardzo silny trend wzrostowy, a dzisiejsze "załamanie" jest ledwie niewielką korektą wczorajszych wzrostów, więc czekam jeszcze na dane ze stanów, bo może wtedy bujać i wchodzę mocno w ejka na L.
podobnie myslimy,...ja narazie njestem w S-ce na usdpln i L-ce na edku ale na ejka też mam ochote...tyle ze po danych bo mi on na target 1.26-1.27 wygląda

Migel777
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Migel777 »

ciekawe - luka wyczerpania - po googluje dzieki

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

Nie ma bata, jak nie zdarzą się cuda edek idzie do góry.

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

Cholera wie jak to odbierac? inna skala i co innego pokazuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Vanitas Vanitatum
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Vanitas Vanitatum »

Popatrzmy na edka fundamentalnie.
Ostatnimi dniami same złe, bardzo złe, lub fatalne newsy. Bankructwo cypru, groźba niestabilności bankowej całej uni, teraz beznadziejne dane, a edzio nie chce spadać. No to co musiałoby się jeszcze wydarzyć żeby edek przebił 1,29 na dobre? Wybuch bomby atomowej?
A jeśli nie chce spadać...

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Vanitas Vanitatum pisze:Popatrzmy na edka fundamentalnie.
Ostatnimi dniami same złe, bardzo złe, lub fatalne newsy. Bankructwo cypru, groźba niestabilności bankowej całej uni, teraz beznadziejne dane, a edzio nie chce spadać. No to co musiałoby się jeszcze wydarzyć żeby edek przebił 1,29 na dobre? Wybuch bomby atomowej?
A jeśli nie chce spadać...

:564: polac chłopakowi - dobrze prawi :)

jak teraz w godzine nie przekreca swiecy h4 to mamy sygnał ze hoho ;)
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 11:59 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Bemowo pisze:
Bemowo pisze:
ForexTig3r pisze:Ktoś zna jakiś wskaźnik, który by pokazywał świeczki odwrotnie :?:
Tzn. EURUSD -> USDEUR :?:
Jest overlaychart, na którym możesz wykres zrobić lustrzany
Z tym do góry nogami dobre :d

tak to wygląda

szukasz poziomu lustra wody?
Nie po prostu chcę to wykorzystać przy spadkach bo wtedy świeczek ni ma jak jest S, lepiej się gra na wzrosty.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Zablokowany