DayTrading: Środa 20.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 20.03.2013
o ktorej jest fed?
dal tego przygotowac sie do UP na E J pod S jesli EDEK zacznie walic w dol po FEDZIE wiec teraz UP podbitka pod FED a pozniej powrot
wiec mysle ze te zabayw teraz benkstery to pod FEd juz zaczynaja krecic i moza trzymac L do fedu na U J czy E J bo podbic powinni jak bedze krzepiace info dla DOLARA a pozniej na E J odwrot gdy zacznie E UR USD walic w dol
taki plan ale i tak mysle ze USA cofnie sp500 przed wejsciem kasowego i bedzie teraz okazja do S tez

taki plan ale i tak mysle ze USA cofnie sp500 przed wejsciem kasowego i bedzie teraz okazja do S tez
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
tu masz podane wszystko, większość atrakcji w dniu dzisiejszymVanitas Vanitatum pisze:o ktorej jest fed?

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p567479
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Czarnomorskądavor5 pisze:Minister finansów Cypru liczy na pomoc Rosji
ruscy już wysyłają flotę z pieniędzmi
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
niby takie info, ale jak na razie wzrost niewielki
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
[quote="Nowy123"]dal tego przygotowac sie do UP na E J pod S [ / quote]
MASAKRA
MASAKRA

Podobno dane maja byc dobre z UK, a co ten kabel tak poszybowal?handlare pisze:kabel juz chyba zareahowal na 10:30.
- ForexTig3r
- Maniak
Ja pier^&*^
Jakie cudaczenie zamieszanie i roller cosster. Ja nie cypr zawrócił już wyznaczony kierunek tak teraz Kablowi się zebrało na cudaczenie w 2 stronę ....
EJ nawet bandy nie dotknął, kierunek na kablu i jenie wyznaczony edek może się tylko do tego dostosować....
Jakie cudaczenie zamieszanie i roller cosster. Ja nie cypr zawrócił już wyznaczony kierunek tak teraz Kablowi się zebrało na cudaczenie w 2 stronę ....
EJ nawet bandy nie dotknął, kierunek na kablu i jenie wyznaczony edek może się tylko do tego dostosować....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Jak e drugą stronę, wszystko zgodnie z planemForexTig3r pisze:Ja pier^&*^
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.