Miałem na myśli trójkąt na kablu, wspomniałem o tym, że edek ma się od czego odbićantoniZ pisze:Bemowo,
Z tymi spadkami jest pewien problem.
Mianowicie lekko poniżej 1.28, powiedzmy poniżej 1.2780 już nie ma płynności (brak SL i targetów).
DayTrading: Środa 20.03.2013
Re: DayTrading: Środa 20.03.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
laktor pisze:a mnie się wydaję że kabel zrobi od 4 do 8 zwrot do góry a potem łup, ale to tylko przeczucie w tej chwili...ma nadzieje że jutro będą dobre momenty bo od jakiegoś czasu nie udało mi się kabla sensownie złapać
Też mi się wydaje że lada dzień i Kabel wróci do poziomu z 14 marca, bo jak widać oporu na 1.52 nie przebił, i nie ma siły aby podejść, a teraz formuje się ładna spadkowa linia.
-
- Stały bywalec
eur/usd teraz jest lond m30 i h1
edek jest w wodzie. Miejsce do którego dotarł technicznie jest bardzo mocnegielda hpu pisze:eur/usd teraz jest lond m30 i h1
- ForexTig3r
- Maniak
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p567395
A Bolka szkalują, a Bolek to bardziej słup i przy niektórych to cienki Bolek on jest...
Ale kto by tam papieża ruszał...
W tej sytuacji rzeczywiście nie aż tak ciężko było zamachowcowi wybaczyć....
Bądź co bądź nawet jeśli Watykan to mafia, to raczej nie posuwa się tak często to zabójstw jak inne mafie.
Benedykt miał naprawić to co JP2 zrobił - finansował akcje polityczne, czy tam swoje widzi mi się...
http://www.rybinski.eu/2013/03/metoda-z ... a-kryzysu/
Ale qrwa szwindel, ja pier$^e
Ej tam ! jak wszyscy z Cypru mają korzystać to wszyscy, a co
Bądźmy Solidarni
Dalej jednak nie wiadomo jak ten Cypr ma się uratować ??
Przecież pożyczać nie może bo stanie się automatycznie bankrutem, nadzieja w Rosji-Gazprom, który może wesprzeć Cypr, gdzie zapłatą będą złoża Cypryjskiego gazu.
A Bolka szkalują, a Bolek to bardziej słup i przy niektórych to cienki Bolek on jest...
Ale kto by tam papieża ruszał...
W tej sytuacji rzeczywiście nie aż tak ciężko było zamachowcowi wybaczyć....
Bądź co bądź nawet jeśli Watykan to mafia, to raczej nie posuwa się tak często to zabójstw jak inne mafie.
Benedykt miał naprawić to co JP2 zrobił - finansował akcje polityczne, czy tam swoje widzi mi się...
http://www.rybinski.eu/2013/03/metoda-z ... a-kryzysu/
Ale qrwa szwindel, ja pier$^e
Ej tam ! jak wszyscy z Cypru mają korzystać to wszyscy, a co

Bądźmy Solidarni

Dalej jednak nie wiadomo jak ten Cypr ma się uratować ??
Przecież pożyczać nie może bo stanie się automatycznie bankrutem, nadzieja w Rosji-Gazprom, który może wesprzeć Cypr, gdzie zapłatą będą złoża Cypryjskiego gazu.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
po czym to widać, że jest b.mocne??Bemowo pisze:edek jest w wodzie. Miejsce do którego dotarł technicznie jest bardzo mocnegielda hpu pisze:eur/usd teraz jest lond m30 i h1
ja uważam tak,
jest to linia kanału z h4 widocznego
jest to linia kanału z h4 widocznego
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
EU w dłuzszym terminie?
- ForexTig3r
- Maniak
Na kablu dziś 400 pipsow do góry RGR 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
cypr odrzucil jednak podatek od oszczednosci. Lecimy up. Od 6 bylo kilkadziesiat pipow do zgarniecia na ejku