DayTrading: Wtorek 19.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.03.2013

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
jutro wyjdzie mario, wyciągnie pegasusa coś tam pierdnie i będzie dzień dobry witamy ponownie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
bedzie okazja do S pod FED wyzej bracBOCZEK pisze:jutro wyjdzie mario, wyciągnie pegasusa coś tam pierdnie i będzie dzień dobry witamy ponownie
- jurekszczurek
- Gaduła
podrzuć z jakiej to strony bo ja na coolforex.pl podobne mam ale z opóźnieniem pokazującugan pisze:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

Oni zawsze to robią na pół godz przed końcem sesji, a póżniej wszyscy się dziwią jak spadną.......Nowy123 pisze:juz mnie wkurz te podciagnia SP%00 i indeksow w usa pod koniec bylepiej wygladaly na jutro
-- Dodano: wt 19-03-2013, 21:54 --
i pchaja te akcje na kazydm podbiciu sprytnie robi ta dystrybucje
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
równie dobrze byś mógł grać pod koniec sesji, tak z 1.5 godzinki wejść pod prąd ustawić TP i ciekawe czy by wszedł
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Panowie, skąd polecacie brać dane makro, bo ja sprawdzam na fxstreet.com, ale niestety jest kilkusekundowy lag i może da się lepiej?
pytanie ile szybciej chcesz? 0.5 sekundy może 2 sekundy, a może 2 minuty przed oficjalnymi?
-- Dodano: wt 19-03-2013, 22:11 --
jak byś znalazł ten 2 minuty przed to możesz podrzucić linka
-- Dodano: wt 19-03-2013, 22:11 --
jak byś znalazł ten 2 minuty przed to możesz podrzucić linka

Tak myślę!
Tak myślę!
wystarczy minuta
A tak serio, to 2 sekundy będzie spoko. Szybkość, moim zdaniem, ma znaczenie w tym biznesie. A tak w ogóle, to mogłeś po prostu napisać, że moje oczekiwania są nierealne.