Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
statik
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: statik »

Czemu wczoraj po otwarciu rynku na wykresie eur/jpy H4 nie była widoczna luka cenowa ?
Rachunek real.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Nie była czyli już jest widoczna? Bo u mnie jest. Nie wiem jak było wczoraj, bo uruchamiałem wtedy platformy jednak jeśli masz jakiegoś screena lub możesz powiedzieć jaki był kurs otwarcia z wczoraj to postaram się to zweryfikować.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
statik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: statik »

Tak, ale schrzaniłem sprawę bo nie zrobiłem screena ani nie zapamiętałem ceny :roll:
Teraz jest już dobrze, ale wczoraj nie było.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Następnym razem najlepiej zrób screena i daj mi znać mailowo od razu to będę mógł zobaczyć co i jak.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

michaeljacob
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: michaeljacob »

Można jakoś załatwić konto Demo na czas nieokreślony?. Trochę irytuje mnie już zakładanie co chwile kolejnego dema :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Na czas nieokreślony rzadko kiedy dają, a na określony ale długi (np. kilka miesięcy) przysługuje osobom, które mają już otwarty rachunek realny. Jeśli chcesz to mogę spróbować załatwić Ci na miesiąc.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Witam :)

Macie bardzo dobrze zrobiony tutorial o jforex, gratki :D Nie znalazłem tam informacji o możliwości zawarcia transakcji po cenie rynkowej z poziomu klawiatury tzn. jedno kliknięcie przyciskiem na long, innym na short. Czy to znaczy,że nie można tego zrobić?

Dziękuję
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Dzięki ;).

Tak, w standardzie tego nie ma jednak można to zrobić używając Luktom Manula Tradera. Tu jest kompletny opis:
http://forexclub.pl/narzedzia/jforex-manual-trader/
Zamykanie pozycji jednym kliknięciem lub skrótem klawiszowym. Mamy możliwość zamknięcia wszystkich otwartych krótkich(długich) pozycji klawiszem „Close Open Shorts”(„Close Open Longs) lub skrótem klawiszowym CTRL+H(CTRL+L). Zamknięcie wszystkich oczekujących krótkich(długich) pozycji klawiszem „Close Pending Shorts”(„Close Pending Longs). Zamknięcie wszystkich pozycji (krótkich, długich, otwartych i oczekujących) klawiszem „Close All” lub skrótem klawiszowym CTRL+Q.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Dzięki Raposo :)

Zauważyłem nowość na stronie Dukasa tzn. E-banking. Raposo, czy udzielacie jakiś informacji na ten temat, czy forex club się tym nie zajmuje? Jeśli udzielacie to proszę o jakieś info :)

Pomyślności
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Potestuj sobie LMT na demie, bardzo fajnie działa :). Z tego co się orientuję to chyba jesteś w naszej grupie klientów więc jeśli spodoba Ci się ten wynalazek daj nam znać, a otrzymasz od nas wersję na miesiąc dla konta rzeczywistego za free ;).

E-banking w Dukascopy Bank to nie taka nowość. Jest to już w ofercie od pewnego czasu. My w tym względzie nie za bardzo mamy czym się zajmować :). Jeśli ktoś chce mieć rachunek w szwajcarskim banku to może taki otworzyć. Główną korzyścią dla traderów jest to, że transfery między rachunkiem inwestycyjnym a bankowym są realizowane natychmiast i bezpłatnie w obrębie tej instytucji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ