mi się te wzrosty od rana podobają na razie wszystko dość logicznie się kształtuje

czyli nie ma kasytemek pisze:Banki na Cyprze zamknięte do piątku.
U mnie jakaś szpila na usdchf na prawie do 0,95. SL pewnie zbierali, albo info jakieś w drodze i Morganowi się śpieszy.crok. pisze:co z frankiem
ciekawe ile kasy całęj europy tam jestcugan pisze:czyli nie ma kasytemek pisze:Banki na Cyprze zamknięte do piątku.![]()
![]()
bez zmian UPpsxor pisze:Ma ktoś jakiś pomysł na najbliższy tydzien na kabla? bo mam s na 1.50000 i na 1.51800, i nie wiem czy zamykac ze strata ta 50000 i z zyskiem 518000 czy czekac aż w/g rgr'a spadnie do ok. 1.49800? ale rownie dobrze moze odbic do gory. Jakas podpowiedz?
ja widzę że kolega idealistycznie chce myśleć albo wierzyć że ktokolwiek CHCE coś zdziałaćVanitas Vanitatum pisze:Odłożenie głosowania to najgorsza z możliwych decyzji. Te barany demokratyczne (dotyczy się wszystkich demokratycznych krajów) żadnej decyzji podjąć nie potrafią i tu tkwi największy problem. Trzeba się na coś zdecydować i konsekwentnie to realizować, a nie pierrrddolić w kółko i uzgadniać...