DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.03.2013
Ja miałem S z piątku i w nocy na otwarciu zamknąłem Edka !!!! i od rana w L siedze
szkoda tylko że na demo !!! 
Piatek godzina 14:05 zulusi rekord S=75,2% !Vanitas Vanitatum pisze:Tylko niech nikt mi nie pisze, że przewidział dzisiejszą lukę za pomocą AT już w piątek.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
spójrz na h4 ejka i h1 edka, popatrz na nie na wykresie liniowym, przewidzieć było ciężko bo tutaj jednak fundamenty miałby przez weekend znaczenie dla nastrojów, ale samo zachowanie ceny czyli spadek jest jak najbardziej zgodny z ATVanitas Vanitatum pisze:Tylko niech nikt mi nie pisze, że przewidział dzisiejszą lukę za pomocą AT już w piątek.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
no własnie sie zastanawiam i chyba za chwile jedna zamkne a druga bede trzymał na BE z tp 2360 .antoniZ pisze:rafmax zamykasz S na grajdole ?
też wam się cena nie rusza? a połączenie z brokerem i platformą jest!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

"SNB will not exclude negative interest rates according to SNB's Moser"
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=415997
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=415997
Grajdół trochę dziwny dziś (spada), de.30 już połowę luki odrobił a jankesi mają w d...e Cypr i tak czy siak spróbują swoją lukę domknąć.rafmax pisze:no własnie sie zastanawiam i chyba za chwile jedna zamkne a druga bede trzymał na BE z tp 2360 .antoniZ pisze:rafmax zamykasz S na grajdole ?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
mi już połączenie wróciło ale mam coś takiego ?
armada mówi że zwrócą stratę, bo miałem pozycję otwartą i mi skasowało, dodatkowo mój sl przebiła mi luka cenowa i stąd 160 zeta na paru pipsach
armada mówi że zwrócą stratę, bo miałem pozycję otwartą i mi skasowało, dodatkowo mój sl przebiła mi luka cenowa i stąd 160 zeta na paru pipsach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Z sensem sie wypowiadasz kolego, ale tutaj palnąłeś babola - brak dobrego MM i na 1:1 pójdziesz z torbami, ludzie uczepili się tej 500 jak rzep psiego ogona, maja nakładzione od samego początku że 100 to świętość, a na większych grają tylko straceńcy.laktor pisze: zgodze się że po zawirowaniach będzie można na spokojnie zarabiać, ale z drugiej strony przeważnie ludzie się skuszą w takich chwilach jak ta bo wahania pozwalają na znacznie większe zyski krótkoterminowe, to kolejny powód dlaczego ludzie tracą na forex często CI z małym doświadczeniem przypalają się gdy mamy taki szał jak dziś, no i jeden ruch potrafi im wymieść pół kapitału bo przecież lewar 500 jest doskonały i bezpieczny
Lewar to broń obosieczna, dlaczego mówi się tylko o stratach?